OD PREBIJANJA NE IZLAZI IZ KUĆE I NE SLIKA SE! Nataša Šavija se obratila pratiocima, od njih tražila samo jedno!
Foto: Nenad Kostić, Kurir

OD PREBIJANJA NE IZLAZI IZ KUĆE I NE SLIKA SE! Nataša Šavija se obratila pratiocima, od njih tražila samo jedno!

Stars -

Nataša Šavija se i dalje oporavlja od povreda koje je zadobila pre skoro dva meseca i operacija koje su usledile.

Kako je nedavno pisano, ona se plaši da izađe iz kuće i trudi se da što više vremena provede u bezdednom prostoru, sa ljudima kojima veruje.

Nataša Šavija
foto: Printscreen

Danas se oglasila na društvenoj mreži Instagram i obratila svojim pratiocima.

- Pošto nisam u mogućnosti da se slikam za svoj privatni profil zbog vidne povrede na licu, ali pošto sam fizički dobro, možemo da se dopisujemo i odgovaram na sve vaše poruke - napisala je Šavija.

Glavni osumnjičeni za prebijanje Nataša Šavije je bivši zadrugar Stefan Karić, koji je pušten iz pritvora u Sremskoj Mitrovici nakon što je ona dala iskaz i čeka se dalji proces.

Podsetimo, nedavno se pojavio se skandalozni snimak sukoba i svađe Nataše Šavije i Stefana Karića koji je potresao region.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

kurir.rs

Bonus video:

00:32

Nataša Šavija 44 dana nakon operacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track