Pevačica Ana Stanić, gostovala je kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije gde se dotakla svojih početaka u čuvenoj grupi "Moby Dick".

Gajić je podsetio na jednu od prethodnih emisija gde se govorilo o članovima grupe "Tap 011" koji su morali da koriste gradski prevoz za neka snimanja, s obzirom na to da su devedesete godine bile vreme skromnijih uslova. Tada je postavio pitanje da li je ista situacija bila i sa grupom "Moby Dick".

111598-230626.02-42-58-20.still003.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Ana Stanić je odgovorila sa osmehom:

- Što se tiče poslovanja, mi smo u stabilnom smislu prolazili. To sigurno nije bilo zahvaljujući meni, ali hoću da kažem da nije bilo situacija da se ostane bez para, sva sreća.

Kurir televizija PEVAČICA KOLABIRALA STOJEĆI U GRADSKOM PREVOZU! Zbog jedne stvari ostala joj je TRAUMA ZA CEO ŽIVOT, a onda je uradila OVO

Zatim je pevačica podelila svoje lično iskustvo:

- Ja sam kupila svoj prvi auto sa svojih 18 godina. Kada sam položila vozačku, već sam bila članica grupe 'Moby Dick', i od tada nikada nisam ušla u gradski prevoz. Kod mene to ima malo veze sa traumama iz srednjoškolske faze. Jer sam tada iz svog novobeogradskog 62. bloka išla u 3. a tadašnju 8. beogradsku gimnaziju. Trebalo mi je nekad i po sat vremena da stignem do škole. To su bile one najveće gužve u doba inflacije gde su ljudi maltene ispadali iz autobusa i tramvaja. Sećam se da sam se jednom u povratku iz škole oko 2 popodne onesvestila od gužve, ali pošto je bila tolika gužva ja nisam pala. Od toga sam dobila ozbiljnu traumu i postavljala sam sebi važno pitanje da li ću imati svoj auto i da li ću ikada više morati da se vozim gradskim prevozom.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs