OVAKO UŽIVAJU ANASTASIJA I GUDELJ! Otputovali na LUKS DESTINACIJU, počastili se morskim plodovima, a pogled na more je RAJ ZA OČI
Foto: Nemanja Nikolić, EPA Tibor Illyes, Printscreen/Instagram

Ovog leta rešili da posete mnoge destinacije

OVAKO UŽIVAJU ANASTASIJA I GUDELJ! Otputovali na LUKS DESTINACIJU, počastili se morskim plodovima, a pogled na more je RAJ ZA OČI

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj otputovali su u Francusku gde uživaju u svakom trenutku.

Ona je na Instagramu podelila snimak iz Sen Tropea i pokazala kako uživaju u morskim plodovima i prelepom pogledu na plažu.

Nemanja i Anastasija nedavno su bili u Srbiji, ali ovog leta očigledno su rešili da posete mnoge destinacije, a pre nekoliko dana posetili su i manastir Ostrog.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen Instagram

Inače, Anastasija je nedavno vratila svoj Instagram profil, a neko vreme nije je bilo zbog teškog period kroz koji prolazi zbog prekida trudnoće.

Gudelj je na svom Instagramu saopštio da su izgubili bebu u petom mesecu Anastasijine trudnoće.

„Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti“, napisao je fudbaler Srbije i Sevilje na svom Instagram profilu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:10

Anastasija Ražnatović se vratila na Instagram, odmah se obratila Gudelju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track