ON ĆE BITI DRUGI UČESNIK ZADRUGE 7! Ovo su SVI DETALJI sezone koji se drže u STROGOJ TAJNOSTI: Iznenađenjima nema kraja!
Foto: Printscreen/Pink, Shutterstock

USKORO!

ON ĆE BITI DRUGI UČESNIK ZADRUGE 7! Ovo su SVI DETALJI sezone koji se drže u STROGOJ TAJNOSTI: Iznenađenjima nema kraja!

Stars -

Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink" objavio je na mrežama da su počele pripreme za novu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

Kako je otkrio, nova "Zadruga 7" imaće specijalan naziv, ali i nikad bogatiji nagradni fond koji iznosi čak 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra.

Produkcija je kao i svake godine pripremila niz iznenađenja.

- Čuveno imanje u Šimanovcima i Bela kuća će izgledati potpuno drugačije. Spremni su da skroz preurede prostorije i dvorište, pa će publika i budući učesnici biti i te kako iznenađeni - započinje izvor za domaće medije, te dodaje:

Zadruga 7
foto: Printscreen

- Sve će biti luksuznije, a radovi počinju već ovih dana, ne bi li stigli da odrade sve što su zamislili do septembra, kad je zakazan početak emitovanja. Raskošan nameštaj stiže sa svih strana sveta, a čelnici uveliko smišljaju zadatke koji će biti prezentovani takmičarima čim uđu na imanje.

Osim Miljane Kulić, koja je navodno, išla na razgovor sa čelnicima Pinka, tu je i drugo poznato rialiti ime - Ivan Dragić, koji se dobro pokazao u prethodnoj sezoni.

Ivan Dragić
foto: Printscreen/Instagram

Kasting će se, inače, raditi puna dva meseca.

- Željko Mitrović će sa svojim timom raditi kastinge u narednih osam nedelja. Samo zvučna imena će biti u opticaju, a spremaju se velika iznenađenja za javnost. Po svemu sudeći, niko od diskvalifikovanih takmičara neće moći da učestvuje, jer produkcija želi maksimalno da sankcioniše bahato i nasilničko ponašanje - navodio je ranije izvor za domaće medije.

Zadruga 7, Zadruga
foto: Printscreen/Pink, Shutterstock, Ilustracija

- Već u prvim satima po objavljivanju "Zadruge 7", mnogi nekadašnji rijaliti učesnici su počeli da se javljaju Mitrovićima. Oni su na razne načine sugerisali i molili da ih zovnu u narednu seonu, a telefoni nisu prestajali da im zvone. Može samo da se pretpostavi kako će biti narednih dana i nedelja, pometnja je već nastala - dodao je sagovornik tada, prenose mediji.

Kurir.rs/Blic/Srbija danas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track