KO JE DEJAN KOSTIĆ?! Snimio je duet sa Prijom, a ELITA ESTRADE stala u red zbog ovog njegovog TALENTA...
Foto: Privatna Arhiva

KO JE DEJAN KOSTIĆ?! Snimio je duet sa Prijom, a ELITA ESTRADE stala u red zbog ovog njegovog TALENTA...

Stars -

Aleksandra Prijović u ponedeljak je izbacila novi album "Devet života", na kojem je i duet "Ludnica" sa Dejanom Kostićem.

Dejan Kostić je pevač, ali je sve do sada pevačima i publici bio poznat kao tekstopisac i kompozitor. Upravo on stoji iza hitova kao što su "Provereno" od Milice Pavlović, "Majko" od Darka Lazića, ali i njihovih kompletnih albuma.

Radio je i na prethodnom albumu Aleksandre Prijović, zatim na albumima i pesmama Ace Lukasa, Seke Aleksić, Elme Sinanović, Ane Nikolić, Aleksandre Mladenović i mnogih drugih.

Dejan Kostić
foto: Privatna Arhiva

Kako je poznato svima koji su u estradnim krugovima, red kod Dejana je podugačak, a mnogi čekaju i do dve godine da bi im upravo on uradio pesmu.

Od količine navedenog posla Dejan do sada nije stigao da se posveti svojim pesmama i karijeri pevača, iako ponekad i prihvati angažman da peva i svira na privatnim slavljima. Oni koji su ga bar jednom čuli uživo "potpisuju" da je jedan od najboljih, ako ne i najbolji muški vokal na našoj sceni.

Dejan Kostić
foto: Privatna Arhiva

- Hvala ti za ovu, kao i za sve pesme do sada. Ti si se već u muzičkom svetu dokazao, pa i više od toga. Sada je napokon došao trenutak da svi čuju tvoj magični glas i jako mi je drago što baš ja učestvujem u otvaranju jednog novog poglavlja u tvom životu. Ljubi te drugarica i srećno - napisala je Aleksandra Prijović na svom Instagramu.

kurir.rs/telegraf.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track