SAMO DA ZNAŠ, OD DANAS MI VIŠE NISI PRIJATELJ: Tiktoker ponizio Karića, blokirao ga i JAVNO SE ODREKAO njihovog prijateljstva!
Foto: Printscreen

brutalno

SAMO DA ZNAŠ, OD DANAS MI VIŠE NISI PRIJATELJ: Tiktoker ponizio Karića, blokirao ga i JAVNO SE ODREKAO njihovog prijateljstva!

Stars -

Stefan Karić je zvanično osumnjičen za nasilje nad Natašom Šavijom, koja je nakon povreda zaglavila u bolnici. Bivši zadrugar je bio 30 dana u pritvoru, a sada na slobodi čeka suđenje i konačan epilog.

Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

Više puta je bio na meti osuda javnosti zbog lagodnog ponašanja tokom sudskog procesa, jer za to vreme Šavija pokušava da vrati prvobitno stanje lica.

Dok ga neki oštro osuđuju, drugi ga srčano brane, a internom kruži snimak sa Tik Toka gde je brutalno "isključen" iz lajva i gde ga se prijatelj javno odrekao.

Stefan Karić
foto: Printscreen

- Je l' si mi dobar Makedonija, kako si? - pitao je Karić.

- Dobro bato, kako si ti? Šta ima? - uzvratio je Makedonac.

- Evo, čeka se suđenje, je*i ga. Videćemo kako će i šta će, samo neka s*anja... Borbeno... Ti? - pitao je Karić.

- Hvala Bogu sve okej. Video sam onu devojku kako izlazi iz suda, znaš. Izašao mi je klip. Ovako, samo da ti kažem nešto, pogledao sam sve, da znaš... Od mene si imao veliki rispekt, ali ja ne podržavam nasilje nad ženama i od danas nisi moj prijatelj i od danas si na mojoj blok listi - rekao je Makedonac i ugasio Stefana.

Stefan Karić
foto: Printscreen

Nakon što ga je ugasio pustio je muziku i nastavio sam da snima. Podsećanja radi, ovaj Tik Toker je na sličan način isključio i Zvezdana i Anđelu, tako da je na ovoj društvenoj mreži poznat kao neko ko jasno stavlja do znanja svoje mišljene i emocije kada su u pitanju ljudi i situacije.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

Nataša Šavija 44 dana nakon operacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track