"KAD SU ME UHAPSILI NISAM IMALA DONJI VEŠ, A DEČKA SAM VARALA U ZATVORU!" Šok ispovest srpske starlete sa robije
Foto: printscreenhype

INTIMNA ISPOVEST

"KAD SU ME UHAPSILI NISAM IMALA DONJI VEŠ, A DEČKA SAM VARALA U ZATVORU!" Šok ispovest srpske starlete sa robije

Stars -

Starleta i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Teodora Radojičić i bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza u decembru 2020. godine, u Austriji, osuđena je na četiri godine zatvora zbog trgovine četiri i po kilograma heroina.

Radojičićeva je uhapšena 2020. godine kada se preselila u Beč zbog momka koji je u to vreme bio u zatvoru, a u šverc heroina navodno se upustila "iz ljubavi prema dečku".

Teodora Radojičić
foto: printscreenhype

- Dečko je bio u zatvoru dok smo se muvali. Srce mi se slomilo zbog njega jer je bio u zatvoru, on je bio izuzetak. U njemu sam se pronašla. Čudna je jako priča. Prvi put sam ga videla na sudu. Nije mi žao što sam bila u vezi sa njim, duše su nam se povezale. Međutim, ubrzo je počeo da me guši. Bila je ljubomora. Počeo je da preti da će se ubiti, i ja sam otišla kod njega u Beč. Meni su trojica partnera preminula, jedan nesrećnim slučajem, dvojcia su ubijena. I nisam želela da ga nosim na duši. Nisam mogla više da budem sa njim. Međutim, na kraju sam ipak otišal u Beč kako bih ga posećivala u zatvoru. Rekao mi je da mogu da dođu i mene da uhapse. Rekao mi da se sklonim iz stana. Ja sam toliko sluđena bila... Nije mi se javljao na telefon - počela je priču Teodora.

Teodora je sada u svojoj ispovesti nakon izlaska iz zatvora ispričala detalje, koji su šokirali sve.

Teodora Radojičić
foto: Printscreen

- Bila sam u zatvoru tri godine, od 2020. do 2023. godine, u martu ove godine sam deportovana. To za šta sam ja optužena i za šta sam osuđena, i za šta sam ja kaznu odslužila, ja takve stvari neke nisam uradila - priča ona i dodaje:

- Bila sam jako loše psihički, ali sam to krila od svih. Mislim da ni ja nisam bila svesna koliko sam loše, dok nisam dobila anoreksiju. Tada sam ošišala kosu. Nije me neki muškarac ošišao, kao što se tada pisalo po novinama. To sam sama uradila. Jako mi je bilo loše, povukla sam se u sebe i nisam se kretala. Upala sam u tešku depresiju i insomija je bila prisutna, to sve ide vezano. Nisam bila svesna šta se dešava. Kada su me vodili u stanicu pitala sam ih da li mogu da uzmem garderobu jer sam samo imala helanke, ispod nisam imala donji veš, međutim oni nisu hteli ništa da ponesu. U zatvoru sam varala dečka - priznala je ona.

Kurir.rs/Hajp

Bonus video:

01:04

Tamara Đurić u Sceniranju govorila je o bivšem partneru Nikoli Kačareviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track