ĐOKOVIĆEVA SNAJKA BEZ TRUNKE ŠMINKE! Saška se oglasila nakon sitne hiruške intervencije i šokirala PRIRODNOM LEPOTOM!
Foto: Instagram

ĐOKOVIĆEVA SNAJKA BEZ TRUNKE ŠMINKE! Saška se oglasila nakon sitne hiruške intervencije i šokirala PRIRODNOM LEPOTOM!

Stars -

Saška Veselinov, snajka porodice Đoković, ne krije koliko uživa u ulozi majke. Svako slobodno vreme koristi da bude sa porodicom, a nedavno je započela i privatni biznis koji je oduvek želela.

Saška Veselinov
foto: Printskrin/Instagram

Sa suprugom je nedavno bila i na luksuznom putovanju, a pratioci na Instagramu su imali prilike da isprate trenutke sa egzotične destinacije.

Sada se oglasila ne tako lepim povodom i otkrila da je imala hirušku intervenciju zbog koje treba da miruje iako to ipak nije učinila.

Saška je izenadila sve jer na sebi nije imala ni trunku šminke, te su svi mogli da vide kako zapravo izgleda prirodno.

Saška Veselinov
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Saška i Đorđe u ulozi roditelja slažu fenomenalno, a dodatno olakšanje je činjenica da je mali Aleksandar mirna beba.

- Moj svaki dan je pun akcije, zaista mi nikad nije dosadno. Treniram svakog dana, uspevam i da kreiram nove kolekcije, odlazim neretko u svoj salon venčanica, a takođe provodimo i što više vremena na svežem vazduhu sa bebom. Aleksandar je divna beba i ne budi roditelje noću, često u šali kažemo da je u nama starijima problem, a da je sa njim vrlo lako funkcionisati. Retko kad čujemo da zaplače i to kada se desi tačno znamo šta mu je potrebno i zbog čega se oglasava. Da li imamo sreće zbog toga kakvu bebu imamo, ili smo mi doprineli da njegova energija bude takva, kako god bilo mi smo zadovoljni. Jednostavno je, decu i životinje ne mozeš prevariti, njihova intuicija je veoma izražena.

Kurir.rs/J.M.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track