OVAJ MOĆNIK JE BIVŠI MUŽ MINISTARKE DUBRAVKE ĐEDOVIĆ! Pre veze sa Handanovićem volela je Francuza
Foto: ATA images/Dušan Milenković

OVAJ MOĆNIK JE BIVŠI MUŽ MINISTARKE DUBRAVKE ĐEDOVIĆ! Pre veze sa Handanovićem volela je Francuza

Stars -

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i kompozitor Damir Handanović već neko vreme su u emotivnoj vezi, a ovog leta navodno planiraju i odlazak pred oltar.

Dubravka je, inače, bila udata za bivšeg ragbistu i triatlonca Kristofa Negrea, sa kojim je u braku dobila dvoje dece.

Kristof, koji je rođen u Francuskoj, iza sebe ima veoma uspešnu poslovnu karijeru. Završio je koledž u Oksfordu, radio je kao advokat, ali i kao menadžerski savetnik i izabrani predstavnik osoblja u Evropskoj investicionoj banci.

U jedom intervjuu, Kristof nije sakrio da je oduševljen našom prestonicom.

- Ovaj grad je pun energije i života. To je poslovni centar sa veoma dobrim kvalitetom života i, što je najvažnije – u kojem žive ljudi koji vam otvaraju svoje domove i svoja srca. Ovde smo stekli prijatelje za ceo život - rekao je Kristof pre dve godine za domaće medije.

Podsetimo, ministarka je sada u vezi sa kompozitorom Damirom Handanovićem, a kako prenosi "Hello", par se upoznao na sportskoj manifestaciji "Serbian open". Susret se desio mnogo pre nego što je Dubravka stupila na funkciju ministarstva rudarstva i energetike, a njihova veza nema veze sa političkim krugovima, iako se oboje bave politikom.

Damir je poznat u javnosti kao neko ko je zaslužan za veliki broj hitova i sa saradnjom sa najvećim izvođačima sa prostora bivše SFRJ. On je kompozitor, aranžer i producent, a iza sebe ima preko 460 autorskih dela.

Dubravka je, inače, diplomirala bankarstvo i finansije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a magistrirala finansije i menadžment na SDA Bocconi Univerzitetu u Milanu i Anderson školi menadžmenta u Los Anđelesu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track