OVO JE KRILA POBEDNICA ZG! Slavica u vezi s kolegom iz takmičenja: Smuvali su se ovako, a Dorđe David poručio SAMO JEDNO
Foto: Printscreen/Instagram, Petar Aleksić

SVE SE SAZNALO

OVO JE KRILA POBEDNICA ZG! Slavica u vezi s kolegom iz takmičenja: Smuvali su se ovako, a Dorđe David poručio SAMO JEDNO

Stars -

Slavica Angelova iz Strumice privukla je veliku pažnju javnosti nakon trijumfa u "Zvezdama Granda".

Osim informacije da studira medicinu, o ovoj talentovanoj devojci malo toga se zna. Razlog za to je što Slavica nije želela da tokom takmičenja, pa i nakon pobede, iznosi detalje iz privatnog života.

Slavica Anglelov
foto: Petar Aleksić

Njen mentor Đorđe David priznao je da je tokom takmičenja Slavica imala emotivne probleme, ali je zabranio pobednici da govori o svom ljubavnom životu.

Ipak, Slavica je u toku šou-programa uplovila u vezu s kolegom iz takmičenja Velsanom Zulovićem iz Bijelog Polja, a ljubav je planula baš na mentorskim probama. Njih dvoje su provodili dosta vremena zajedno u studiju sa zajedničkim mentorom Đorđem Davidom, a ljubav se rodila gotovo na prvi pogled, pa su se njih dvoje dogovorili da to kriju od svih.

Zvezde Granda
foto: Printscreen/Instagram

Mentor je sada kratko prokomentarisao njihov odnos za medije, ne želeći ni da potvrdi niti da demantuje da su mu takmičari u vezi.

- Kako ste to saznali? Apsolutno neću da komentarišem nečiji ljubavni život. Svima želim svu sreću i ljubav ovoga sveta - kratak je bio Đorđe.

Podsetimo, kad smo razgovarali sa Slavicom, nakon što je proglašena pobednicom, te je upitali da li ima dečka, odgovorila je da o tome ne sme da priča.

- Ne bih o tome. O tome ne smem da pričam. Bitno je da sam ja srećna. Nikoga ne treba da zanima moj privatni život. O tome neću pričati nikada - rekla nam je ona.

Slavica Anglelov
foto: Petar Aleksić

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

03:14

PLAN JE DA SE UNIŠTE ZVEZDE GRANDA I SAŠA POPOVIĆ! Snežana Đurišić progovorila o PRAVOJ pozadini optužbe za primanje mita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track