"SVE SMO URADILI DA JOJ POMOGNEMO" Aca Lukas tvrdi da je ovo ISTINA o Ani Nikolić, samo u jednom nije POGREŠILA!
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

"SVE SMO URADILI DA JOJ POMOGNEMO" Aca Lukas tvrdi da je ovo ISTINA o Ani Nikolić, samo u jednom nije POGREŠILA!

Stars -

Pevačica Ana Nikolić i menadžer Saša Mirković prekinuli su saradnju, a prepucavanje između njih nastavili su preko društvenih mreža i medija.

Pevačica se prva oglasila na svom Instagram profilu gde je optužila Sašu Mirkovića da manipuliše sa njom i da je "nečovek". U svom obraćanju je spomenula i kolegu Acu Lukasa napisavši da ona nije poput njega. Pevač se oglasio, takođe na Intagramu.

Ana Nikolić
foto: Ata Images

- Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u Areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Pa doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel, ja sam počeo sa koncertom u 21 sat, ona je trebalo, logično, da se pojavi u Areni najkasnije do 22 sata, jer koncert traje dva sata, ili malo više. A ona se pojavila u areni 23 časa! Naravno, da joj Mirković nije dozvolio da se popne na binu, jer je ovim činom pokazala ogromno nepoštovanje i prema njemu i prema meni, pogotovo što smo trenutno jedina dva čoveka na svetu, verovatno koji su bili radi i voljni da joj pomognu! Ne znam stvarno čemu pokušaj otrovne strelice u njenoj objavi, gde pominje kako ona nije Mirkoviću Aca Lukas, u smislu toga ne možeš sa mnom tako ili ovako- napisao je Lukas.

- E pa, Anči, jedino tačno što si napisala je u objavi upravo to. Da, naravno da ti nisi Aca Lukas. Ne njemu, nego nikome, i ne znam odakle ti ideja da pomisliš da ti uopšte možeš sebe da porediš u bilo kom konteksu sa Acom Lukasom. Nisi mu ti Aca Lukas, niti ćeš, nažalost, ikada biti. A hteli smo da ti pomognemo iz dva razloga. Prvi jer smo te voleli kao osobu, a drugi je taj, jer smo mislili, a i dalje mislimo da si bila velika zvezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gde si bila! Zaista, loše stvari, i zlo, bacaš na jedino mesto gde si imala podršku! I pored svega se ne ljutim na tebe, i voleo bih da nađeš svoj put izlečenja i povratka na pravu stazu! Imao sam dobru volju i želju! Sada ti želim sve najbolje! Ali je problem u tome što sve najbolje prvo treba sama sebi da želiš. Ali kako stvari stoje, ti u stvari sebi želis sve najgore! Tako govore tvoji postupci! Žao mi je - završio je Lukas.

kurir.rs

Bonus video:

00:04

Ana Nikolić izvela ćerku na binu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track