"ŠTO NEKO DRUGI NIJE ODIGRAO TU ULOGU" Majka Nataše Bekvalac osula paljbu zbog novog spota pevačice: Čestitam MAJMUNE (VIDEO)
Foto: ATA images

SMEH DO SUZA

"ŠTO NEKO DRUGI NIJE ODIGRAO TU ULOGU" Majka Nataše Bekvalac osula paljbu zbog novog spota pevačice: Čestitam MAJMUNE (VIDEO)

Stars -

Nataša Bekvalac osim po svojim hitovima, u narodu je omiljena i zbog svog prepoznatljivog smisla za humor, a njene izjave neretko odjeknu i postanu viralne na društvenim mrežama.

Bekvalčeva je sada svoje pratioce na Instagramu nasmejala jutarnjim ćaskanjem sa majkom Mirom Bekvalac, koja je komentarisala stihove njene nove pesme.

divan, Nataša Bekvalac, natasa bekvalac
foto: Damir Dervišagić

- Jako dobra pesma, sve, osim haltera - odbrusila je mama Mira.

- Toliko ti smeta? - pitala ju je Nataša

- Da - odgovorila je mama Mira.

- Pa što, to je u ulozi, ja sam u ulozi - pravdala se Nataša.

- Ma mani me uloge, ali ti voliš da igraš ulogu, što neko drugi nije odigrao tu ulogu - dodala je Mira, koja joj je potom čestitala.

- Čestitam majmune - rekla je Mira kroz osmeh i u šali, a onda se nadovezala i Natašina sestra Kristina, koja je priznala da joj je ona nabavila haltere.

01:15

Majka Natase Bekvalac komentarise cerkin stajling

- Ti si kriva za sve - poručila je Mira Kristini.

Podsetimo, Nataša je nedavno mami pokazala kako će izgledati u novom projektu, na šta joj je ona šokirano poručila da nema komentar, usled čega je usledila salva kritika.

- Dokle, devojko, halteri?! Izvadi konačno tu traku iz d*****! Ti si ozbiljan muzički radnik. Halo - napisala joj je majka.

- Mama, ovo je šoubiznis! Pa nisam s uma sišla. Privatno izgledam kao domaćica, što i jesam. Mama, nije baš kao što izgleda. Kad se izmontira biće senzualno - objasnila joj je Nataša.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

03:10

DIAVN ŠOU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track