BIO VODITELJ, UČESNIK FARME, PREDSTAVLJAO SE KAO NASTAVNIK: Živi u Briselu, sad došao u Beograd da tapše u publici za 1.000 dinara
Foto: Damir Dervišagić

BIO VODITELJ, UČESNIK FARME, PREDSTAVLJAO SE KAO NASTAVNIK: Živi u Briselu, sad došao u Beograd da tapše u publici za 1.000 dinara

Stars -

Dejan Stanković Kralj, nekadašnji voditelj, šokirao je kada smo ga ugledali u emisiji Narod pita, ali ne kao učesnika, već kao deo publike koja je tapšala.

Kralj je sedeo iza Mikice Bojanića i Miljana Vračevića i sve vreme aplaudirao za honorar od 1.000 dinara.

Dejan je u Srbiji vodio kontroverznu emisiju „Luda kuća“ koja se prikazivala na Hepi televiziji. U goste su mu dolazili ljudi koji su se svađali, a neretko i tukli.

Dejan Stanković Kralj
foto: Printscreen

Nakon toga učestvovao je u rijalitijima „Farma“ i „Parovi“ gde je imao česte svađe sa Zoricom Marković. Njega su učesnici optužili, tokom boravka u „Parovima“, da je bio intiman sa starletom Sandrom Meduzom.

Kada su prošli svi skandali, Dejan je odlučio da završi je Teološki i Pedagoški fakultet u Briselu, gde je jedno vreme pedavao veronauku u školi, radio kao službenik u sudu i kao prevodilac za srpski i flamanski jezik.

Dejan Stanković Kralj
foto: Printscreen You Tube

Govori engleski, holandski, flamanski, francuski i njemački jezik. Bavi se i humantiranim radom, sakupljanjem priloga i donacija za teško bolesne osobe.

Pustio je kosu i bradu, a svojevremeno je na Fejsbuku otkrio da radi kao sudski prevodilac i nastavnik veronauke.

Dejan Stanković Kralj
foto: Printscreen

- Kao zvanični sudski prevodilac za flamanski (holandski) jezik u Belgiji, preko 15 godina uspešno, verodostojno i požrtvovano radim svoj posao. Danas prevodim u zatvoru a već sutra u Ministarstvu inostranih poslova. Pored prevođenja, radim i kao profesor u Briselu gde već 20 godina iz dubine srca i duše, pokušavam da mladima prenesem svoje znanje iz pravoslavne veronauke sa željom da nauče koliko je zapravo bitno imati Boga u sebi, pomagati i opraštati drugima i negovati hrišćanske vrednosti.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:36

Prvi snimak Ane Nikolić nakon skandala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track