ŠOK FOTKE KAJE OSTOJIĆ SA IBICE: Pevačica s lepom ćerkom otišla na odmor, GRMI U BIKINIJU, niko ne veruje da su majka i ćerka!
Foto: Printscreen

grmi u bikiniju

ŠOK FOTKE KAJE OSTOJIĆ SA IBICE: Pevačica s lepom ćerkom otišla na odmor, GRMI U BIKINIJU, niko ne veruje da su majka i ćerka!

Stars -

Pevačica Katarina Ostojić Kaja odmarala je na Ibici sa ćerkom Nikolinom odakle je objavljivala veliki broj fotografija. Ono što je veoma iznenadilo njene pratioce je činjenica da Kaja izgleda kao da je vršnjakinja svojoj ćerki, te mnogi nisu verovali da je Nikolini ona majka.

Luksuzni hotel u kojem su odsele, pevačica i njena ćerka maksimalno su iskoristile, a Kaja je čak i trenirala tokom odmora. Pevačica je redovno posećeivala i teretanu u hotelu.

Osim odmora i treninga, pevačica i njena ćerka uživale su i u noćnim izlascima, gde su svi upravo imali priliku da vide koliko Kaja izgleda mladoliko, pa su je čak pitali da li je sestra svojoj naslednici.

1 / 6 Foto: Privatna Arhiva

Kaja se u poslednje vreme posvetila i svom profilu na Tik Toku koji je poprilično razvila, a na kojem je objavljivala zanimljive snimke s letovanja.

Nikolina
foto: Printscreen

kurir.rs/informer

Bonus video:

01:31

VOLIM DA MI MUŠKARAC BUDE AUTORITATIVAN! Kaja Ostojić progovorila o svom ukusu za jači pol JEDNU STVAR NIKAKO NE RAZUME

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja