OGLASILA SE MAJKA ANE NIKOLIĆ! Nakon stravičnog snimka ćerke, evo šta kaže o skandalu koji trese region!
Foto: Damir Dervišagić, Antonio Ahel/ATAImages

drami nema kraja

OGLASILA SE MAJKA ANE NIKOLIĆ! Nakon stravičnog snimka ćerke, evo šta kaže o skandalu koji trese region!

Stars -

Ana Nikolić našla se u centru medijske pažnje kada je od strane bivšeg rijaliti učesnika i pevača Daria Šogorovića optužena za uznemiravanje, a tim povodom oglasila se i Anina majka Milijana.

Ana Nikolić
foto: Ata Images

Pevačicina majka nije preterano potresena zbog Šogorovićevih tvrdnji vezanih za njenu ćerku, već, kako kaže, uživa u toplim danima daleko od prestonice.

- Izvinite, ja sam trenutno na odmoru. Ne nalazim se u zemlji uopšte, na moru sam, uživam. Ne bih komentarisala sada ništa - rekla je Miljana i naglasila da nije upućena u teme o kojima mediji poslednjih dana pišu, pa tako i u skandal u kojem je glavni akter njena ćerka.

Ana Nikolić, Saša Mirković
foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

Podsetimo, nakon drame u kojoj se našla, Ana je otišla u rodni kraj Donju Mutnicu kod Paraćina, gde trenutno provodi slobodno vreme.

Ispred njene zgrade u Beogradu totalni je muk, dok su na prozorima navučene roletne. Komšije popularne pevačice tvrde da Ana ima divan karakter, ali i da su oni primetili da se sa njom nešto dešava u poslednje vreme. Kako su rekli ni njenu kućnu pomoćnicu nisu viđali da posećuje stan.

Osim šokantnih tvrdnji Daria Šogorovića, Ana je objavila snimak svog lica koji je zabrinuo javnost.

Veliki krateri i rane na čelu, koje je do sada vešto skrivala, jasno su se videli na snimku, te su svi fanovi bili izuzetno zabrinuti zbog prizora koji su videli.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:14

Oglasila se Ana Nikolić, objavila video ove pevačice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track