LJUBAVNA PRIČA VANJE MIJATOVIĆ! Supruga upoznala u svom stanu čupava i nesređena, a danas je prati stopu i nosi kofere!
Foto: Printscreen/Instagram

romantično

LJUBAVNA PRIČA VANJE MIJATOVIĆ! Supruga upoznala u svom stanu čupava i nesređena, a danas je prati stopu i nosi kofere!

Stars -

Vanja Mijatović stala na ludi kamen posle nekoliko godina veze sa Aleksandrom, preduzetnikom iz Trstenika, sa kojim se upoznala na nesvakidašnji i ni malo romantičan način.

Vanja Mijatović
foto: Kurir Televizija

Vanja je prvi put videla sadašnjeg supruga u svom stanu, jer je pevačica angažovala baš njegovu firmu da joj preuredi nekretninu u Beogradu koju je tek kupila.

- Mi smo se upoznali kada sam ja kupovala svoju nekretninu, tako da sam ga upoznala na njegovom poslu. Sećam se da kada je trebalo da imamo taj prvi sastanak, da je bilo mnogo rano, oko osam sati ujutru, pa sam ga zamolila da to bude barem u 10, zato što sam veče pre imala drugih privatnih obaveza. Tako sam nešto malo spavala, pa sam ujutru onako i ne baš sređena otišla, a njemu se dopala ta neposrednost i spontanost, to mi je rekao kasnije. Slažemo se stvarno, jako smo slični i sa vrlinama i sa manama, dopunjavamo se. Ali ja moram da kažem da sam tolerantnija - ispričala je svojevremeno Vanja.

Vanja Mijatović
foto: Ana Paunković

Ubrzo potom krenuli su da žive zajedno u stanu u Beogradu, a zaprosio ju je na romantičan način.

- Dok sam se spremala za ručak povodom naše godišnjice za divno čudo obukla sam se u belo (inače sam ljubitelj crnog i non-stop sam u crnom) i tada mi je sinulo da će možda baš tada biti. Vešto je krio i baš sam se iznenadila. Prelep dan zaista, a prsten je baš po mom ukusu - ispričala je Vanja, prenosi "Pink".

Vanja Mijatović
foto: Kurir televizija

Reper Gastoz, sa kojim je Vanja veoma bliska, otkrio je jednom prilikom da Aleksandar razume njen posao, te da joj često pomaže tako što nosi kofere i vozi je do studija emisija i kojima gostuje, ali, kako kaže, ne voli da se medijski eksponira.

- Da, podržava me i pomaže u svemu, ali ne ide na nastupe sa mnom (smeh), to se Gale više šalio. Ne ide na moj posao, kao što ni ja ne idem na njegov - rekla je pevačica i otkrila da je takvog muškarca oduvek priželjkivala.

- Aleksandar je sve što sam oduvek želela od muškarca. On je i romantičan i džentlmen, pomaže mi, podržava, teši, zasmejava… i voli nekako posebno, istakla je nedavno za medije.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:45

PEVAČICA ZBOG TRAGEDIJA OTKAZALA SVADBU I NALJUTILA MLADENCE! Vanja Mijatović sada otvorila dušu i otkrila šta se tačno desilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja