EDITA BRUTALNO IZVREĐALA SENIDU! Prozivala je na nacionalnoj osnovi, podsmevala se njenom pevanju! Evo šta kaže Aradinovićka
Foto: Damir Dervišagić

gori sve

EDITA BRUTALNO IZVREĐALA SENIDU! Prozivala je na nacionalnoj osnovi, podsmevala se njenom pevanju! Evo šta kaže Aradinovićka

Stars -

Kao bomba odjeknuli su navodni komentari pevačice Edite Aradinović na jednoj Instagram stranici koja se bavi estradnim vestima, a u kojima vređa koleginicu Senidu Hajdarpašić.

Naime, Edita je poznata po mnogim skandalima u javnosti, a ovaj su joj Instagram korisnici mnogo zamerili.

Edita Aradinović
foto: Printscreen Instagram

Na toj Instagram stranici pojavio se snimak Senide kako govori o svom ljubavnom statusu, a sa Editinog profila je osvanuo oštar komentar, koji spada u vređanje na nacionalnoj osnovi.

- Fuj, ko je ova C......, užas ko sve danas peva - napisala je Edita, koja je odgovorila i jednom pratiocu koji se zapitao da li to komentariše prava Edita.

- Fuj, ko si ti? Nebitna si, svi ste fuj, ajmo sad svi hejt komentare, to se ceni, tako se to radi, živeo hejt!!!

Edita Aradinović
foto: Printscreen Isntagram

Komentari su se nizali jedan za drugim, a Edita nije prestajala da odgovara na njih u kojima je prozivala Senidu i na račun njenog pevanja. Mnogi su je osudili, dok su se neki zapitali da li je Editin Instagram profil, koji je verifikovan, što dalje znači, da je zvaničan i da ga ona koristi, možda i hakovan, budući da na ovakve zlonamerne reči od nje javnost nije navikla.

Edita Aradinović
foto: Printscreen Isntagram

- Ko je Edita, ona raspala f.... što se bije po ulici, cela izoperisana, fuj - pisala je Edita aludirajući na komentare koje svakodnevno dobija, ali je opet dobila odgovor:

- Edita, opusti se. Što si nervozna? Nema hejta, samo sam iznenađena da ovakav komentar potekne od strane tebe, mislila sam da ti je neko banovao profil.

Edita Aradinović
foto: Printscreen Isntagram

Mi smo pozvali pevačicu koja je prokomentarisala svoj postupak.

- U pitanju je šala. Zar se ne vidi da sam ironična? - pitala nas je Edita, ali kada smo joj rekli da su se mnogi zapitali šta joj se desilo, ona je odgovorila:

- E pa neka, baš mi je drago, neka se pitaju. Tako i treba. Prozivala sam i samu sebe, ako to ljudima nije jasno, onda super.

Kurir/ Republika

Bonus video:

00:37

Edita Aradinović gurnula platnu karticu u automat za parking

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track