PRVI INTERVJU TARINOG PARTNERA! Danilo izneo sve detalje POROĐAJA i priznao da li će je NAPOKON ZAPROSITI: "Sve se desilo brzo!"
Foto: Printscreen/Instagram

otvorio dušu

PRVI INTERVJU TARINOG PARTNERA! Danilo izneo sve detalje POROĐAJA i priznao da li će je NAPOKON ZAPROSITI: "Sve se desilo brzo!"

Stars -

Tara Simov porodila se danas i na svet donela dečaka! Porođaj je protekao u najboljem mogućem redu, a uz Taru je, kao i u toku cele trudnoće bio njen izabranik Danilo Raičević.

Danilo je sada progovorio o imenu za sina, porođaju, ali i velikim planovima za budućnost s Tarom.

Tara Simov
foto: Printscreen

- 95% je Nikolaj. Ja sam imao svoje ideje, ali ajde ona je majka... Moji su Crnogorci, oni su imali svoj spisak imena, moj izbor je bio Nikša, i Filip mi je bio okej. Ali za nju je to bilo kliše - rekao je ponosni tata i dodao:

Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

- Super je prošlo sve i bolje od očekivanog. Tara je bila blaže fragilna, ali sve je prošlo super na kraju. Totalno je sve stojički iznela. Svi pregledi i straživanja su top. Puštaju je za dva dana. I prethodnih mesec dana sam je služio... Stvarno je bilo okej. Nisam se susretao sa mnogo trudnica, ali do sada je sve bilo okej - poručio je Danilo, pa dodao:

- Nismo se verili, sve se desilo brzo... U planu je neka svadba sledećeg leta. Uglavnom smo u Nišu. Promenili smo više relacija. U Nišu imamo pomoć mojih, oni su iz doktorskog sveta, pa nam znači... - kaže Tarin izabranik i dodaje:

Tara Simov
foto: Printscreen Instagram

- Bio je veliki šok. Prvo su nam rekli devojčica, a onda smo posle videli da je dečak kad smo otišli kod drugog doktora. Malopre smo se čuli, zvala me je face call, uključili smo se mama, ja i kum i gledali smo bebicu. Tara ima poverenja u mene, ja sam stari jarac. - Voleo bih da imamo dvoje, troje dece, ali videćemo kakve planove je onaj gore skrojio za nas - rekao je Danilo.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

00:04

Trudna Tara Simov plače na sav glas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track