PRVA FOTOGRAFIJA ANE NIKOLIĆ OD IZBIJANJA SKANDALA: Evo kako izgleda pevačica i ko joj pravi društvo! Njen izraz lica sve govori
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PRVA FOTOGRAFIJA ANE NIKOLIĆ OD IZBIJANJA SKANDALA: Evo kako izgleda pevačica i ko joj pravi društvo! Njen izraz lica sve govori

Stars -

Ana Nikolić nije viđena u javnosti otkad je u medijima zaratila s sad već bivšim saradnikom Sašom Mirkovićem, nakon čega je isplivao i video u kojem se vidi ona s ranama na licu.

Sada se na društvenim mrežama pojavila Anina fotografija iz kafića, a u društvu je između ostalog i Maca Diskrecija. Na fotografiji pevačica je nasmejana i veoma raspoložena.

Ana Nikolić
foto: Instagram

Po izbijanju skandala i nakon drame u kojoj je bila glavni akter Ana je otišla u rodni kraj Donju Mutnicu kod Paraćina, gde trenutno provodi slobodno vreme.

Ana Nikolić
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Ana je proteklih dana u centru medijiskih pisanja najpre zbog svađe sa Mirkovićem, ali i sa Acom Lukasom. Međutim, mnogo više pažnje je privukao njen sinimak na kojem se vidi pevačicino lice koje je u ranama zbog čega su se mnoge njene kolege, prijatelji i fanovi dodatno zabrinuli. I njene komšije su za Kurir ispričale da se poslednje vreme veoma promenila i da bi voleli da im se vrati stara Ana Nikolić.

kurir.rs

Bonus video:

00:14

Oglasila se Ana Nikolić, objavila video ove pevačice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja