EDITA VREĐALA SENIDU, SAD SE PERE! Bila mi je namera da se shvati koliko je odvratno pisati bljuvotine! Zbog ovoga je BESNA!
Foto: Damir Dervišagić

okrenula ploču

EDITA VREĐALA SENIDU, SAD SE PERE! Bila mi je namera da se shvati koliko je odvratno pisati bljuvotine! Zbog ovoga je BESNA!

Stars -

Velika prašina se digla nakon što je Edita Aradinović na jednoj Instagram stranici koja se bavi estradom izvređala koleginicu Senidu Hajdarpašić.

Ispod snimku na kojem pevačica iz Slovenije priča o emotivnim vezama nizali su se komentari, a Edita je bila jedna od onih koja se oglasila. Njen prvi komentar koji je okarakterisan kao vređanje Senide na nacionalnoj osnovi je zbunio mnoge koji su se zapitali da li je Aradinovićki profil hakovan.

Edita Aradinović
foto: Printscreen

Pevačica je za Kurir priznala da je ona pisala sve komentare, ali da je bila ironična i da su to svi trebali da zaključe jer je, između ostalog, vređala i samu sebe.

Senida se nije oglašavala ovim povodom, a Aradinovićka je ponovo celu situaciju objasnila za Kurir televiziju.

Senida Hajdarpašić, Senidah
foto: ATA Images

- Mnogo je lako da budeš u koži hejtera i da pišes hejt komentare. Moj bes je izazvan lavinom ruŽnih komentara na moj račun i račun koleginica i izvođača čiji je uspeh potkovan vrhunskim pesmama, kao na primer Senidinim. A da se ne bi shvatilo pogrešno, ovim putem želim da izjavim da je moja namera bila da se vidi i shvati koliko je odvratno pisati uvrede i bljuvotine. Lično ja dobijam razne uvrede na račun nacionalne pripadnosti, fizičkog izgleda, malo je tužno, ali istinito da sam se pomirila sa tim. Ceo moj nastup sa komentarima je bio krajnje sarkastičan, a ustvari sam jako tužna i besna što nismo kao narod ujedinjeni, i što umesto da se držimo zajedno i podrzavamo, mi čitamo najgore moguće uvrede, i to bez ikakve logike - rekla je Edita za Kurir televiziju.

Kurir.rs/ D. P.

Bonus video:

00:38

Edita Aradinović u kupaćem kostimu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track