ŠOFER SE NI NA SEKUND NE ODVAJA OD GUDELJA I ANASTASIJE: Sad ga Ražnatovićka iznenadila POKLONOM, evo kako ju je NAZVAO (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, EPA Anna Szilagyi, Printscreen/Instagram

ŠOFER SE NI NA SEKUND NE ODVAJA OD GUDELJA I ANASTASIJE: Sad ga Ražnatovićka iznenadila POKLONOM, evo kako ju je NAZVAO (FOTO)

Stars -

Anastasija Ražnatović, koja trenutno uživa sa dečkom Nemanjom Gudeljom na odmoru na Ibuci, kupila je njihovim vozaču Rašidu patike od 100 evra.

Rašid se odmah pohvalio na društvenoj mreži poklonom koji mu očigledno mnogo znači i zahvalio joj se.

- Hvala ti mnogo, šefice - napisao je Rašid, a mnogi su odmah primetili kako zove fudbalerovu devojku.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Rašid se ne odvaja od Nemanje, kojeg prati svuda, pa čak ga fudbaler vodi na odmore. On je njegov lični šofer, ali i nešto više od toga, budući da obojica braće i Nemanja i Dragi imaju istetovirano njegovo ime na ruci - "Raško Chaff". Rašid je, podsetimo, sa svima podelio svoju tešku životnu priču, kroz šta je sve prošao i da je svemu zahvalan porodici Gudelj.

- Nikada neću zaboraviti odakle dolazim i odakle sam počeo pre 10 godina čistio sam u malom fudbalskom klubu u Holandiji i deset godina kasnije stojim ovde sa trofejom Lige Evrope u mojim rukama. Ovo je moja priča - napisao je Rašid u opisu fotografije.

kurir.rs

Bonus video:

00:10

Anastasija Ražnatović se vratila na Instagram, odmah se obratila Gudelju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track