PALA NA IVICU BAZENA PA UDARILA U GRUDNI KOŠ! Jeziv pad Sare Jo: Pevačica se snimala za društvene mreže pa se SAPLELA (VIDEO)
Foto: Printscreen

VIDEO

PALA NA IVICU BAZENA PA UDARILA U GRUDNI KOŠ! Jeziv pad Sare Jo: Pevačica se snimala za društvene mreže pa se SAPLELA (VIDEO)

Stars -

Sara Jovanović, osim muzikom dosta se bavi i svojim profilom na društvenoj mreži Instagdram za koji redovno snima. Ona je sada organizovala snimanje i fotografisanje pored bazena, a onda se okliznula i doživela nezgodu.

Na svu sreću, imala je manju nezgodu iako je poprilično udarila u grudni koš.

Sara Jovanović
foto: Printscreen

Sara je otputovala u Grčku, na Mikonos, sa drugaricom influenserkom Dunjom Jovanić. Dok su se baškarile u luksuznoj vili, Dunja i Sara kreirale su sadržaj za društvene mreže, ali Sarino poziranje završilo se neslavno.

Pevačica je poželela da podeli idiličan prizor sa svojim pratiocima, a dok se fotografisala na ivici bazena, izgubila je ravnotežu i pala u bazen.

00:09

Sara Jo incident u bazenu

Svom silom udarila je grudnim košem u ivicu, što nije izgledalo nimalo naivno. Ipak, Sara je sve okrenula na šalu pa je počela da se smeje i time dala do znanja da se nije ozbiljno povredila.

Sara Jovanović
foto: Printscreen

- Ja nakon svakog pada ikada - napisala je Jovanovićeva koja se do suza smejala, a onda se pitala: "Koja je ovo dijagnoza".

Podsetimo, mlada pevačica nedavno je izbacila svoj prvi album, nakon skoro 10 godina karijere, a uspeh je proslavila prvo sa svojim dečkom, plesačem Žigom Sotlarom u Varšavi, a zatim sa prijateljicom Dunjom na Mikonosu.

Kurir.rs

Bonus video:

15:20

STARS-EP79

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja