ŠOK ZA ŠOKOM! Ana ponovo sa Bulićem, a ovako je nekada pričala o NJEGOVOJ DEVOJCI: Ne treba da se plaši, prijatelj mi je...
Foto: Ata Images

veliki obrt

ŠOK ZA ŠOKOM! Ana ponovo sa Bulićem, a ovako je nekada pričala o NJEGOVOJ DEVOJCI: Ne treba da se plaši, prijatelj mi je...

Stars -

Ana Ćurčič je sve iznenadila priznanjem da je u vezi sa Acom Bulićem, svojom prvom ljubavi, što je mnoge šokiralo, jer je oduvek isticala da su jedno drugom samo dobri prijatelji.

S obzirom na to da se nije odvajala od Ace nakon izlaska iz Zadruge 6, koji je pratio na skoro svako snimanje postavljalo se pitanje kako na sve to reaguje njegova devojka ili supruga, što je Ana otkrila prilikom jednog gostovanja pre dve nedelje.

Ana ĆurčiĆ
foto: Printscreen TV Pink

- Ona je šmeker. U celoj priči sada narod intresuje šta kaže njegova žena?! Ja ću da ti kažem da prvi zagrljaj kada sam se pozdravila sa svojom porodicom i svima, da me je ona zagrlila i rekla: "Ženo, kako si ti izdržala ovo četiri meseca?". Ja se ne mešam i nemam nikakav interes, nema potrebe da se žena plaši da je nešto ljubavno, to je moj prijatelj i tako će uvek biti - rekla je Ana u emisiji Narod pita.

Inače, iako mnogi smatraju da je Ana zaslužna za raskol Bulićevog odnosa, Ćurčićeva je ostala dosledna svom stavu i oštro demantovala ove tvrdnje.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen

Podsetimo, o njihovom odnosu se dosta komentarisalo, a u intervjuu nakon završetka Zadruge, Ana je rekla da neće obnoviti vezu sa njim, te da imaju samo prijateljski odnos.

Kurir.rs

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track