ENES BEGOVIĆ POSTAO DEDA Porodila se Arminova udovica 3 nedelje pošto je SAHRANILA muža, sinu daje ime po tati kojeg neće upoznati
Foto: Printscreen/Instagram

ENES BEGOVIĆ POSTAO DEDA Porodila se Arminova udovica 3 nedelje pošto je SAHRANILA muža, sinu daje ime po tati kojeg neće upoznati

Stars -

Snaja pevača Enesa Begovića, čiji je sin Armin Begović iznenada preminuo posle teške bolesti, porodila se u utorak i na svet donela sina, saznajemo iz izvora bliskog porodici pevača. Almina Gadžo Begović porodila se tačno tri nedelje posle smrti supruga.

Majka i beba se dobro osećaju, a najverovatnije će porodica dečaku dati ime po pokojnom ocu Arminu, što je, kako je rekao izvor, pre svega Alminina želja.

Armin Begović, Enes Begović
foto: screenshot

Podsetimo, Enesov sin preminuo je na Infektivnom odeljenju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo 13. juna, a sahran je dva dana kasnije na Gradskom groblju Bare.

Armin je preminuo od autoimune bolesti koja mu se vratila, a izdahnuo je ocu na rukama. Borba lekara trajala je četiri dana, ali, nažalost, bitku s bakterijom nije uspela. Armin je bolovao od autoimune bolesti kostiju. Otac ga je vodio i u Tursku na lečenje, kupovali su lekove u Nemačkoj i bilo mu je dobro, ali se bolest vratila i pobedila.

kurir.rs/S.R.

Bonus video:

00:24

Šerif Konjević i Enes Begović ušli u poznati beogradski restoran i napravili haos!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja