FIJASKO USRED EMISIJE! Bilal napravio haos, Maja besna napustila studio, Taki uleteo pred NERVNIM SLOMOM! Televisa Presenta UŽIVO!
Foto: Printscreen

SKANDAL

FIJASKO USRED EMISIJE! Bilal napravio haos, Maja besna napustila studio, Taki uleteo pred NERVNIM SLOMOM! Televisa Presenta UŽIVO!

Stars -

Maja Marinković bila je gost prethodne noći u emisiji "Narod pita" iako je pola iste bila odsutna.

Maja Marinković, Bilal Brajlović
foto: Ata Images

Naime, u toku video klipova i podsećanja situiacija iz Bele kuće, na red je došao i snimak njenog odnosa sa Filipom Carem, na šta je njen sadašnji momak Bilal Brajlović oštro zapretio i napravio haos. Cela situacija se odvijala van kamera, a kada su se iste upalile nakon reklama, Majina stolica je bila prazna.

Više od sat vremena Marinkovićeva nije bila prisutna, a za to vreme došao je njen otac Taki Marinković koji je bio na meti napada kako publike tako i Filipa Cara.

Maja Marinković
foto: Printscreen

- Ja se stvarno izvinjavam što sam na tako ružan način napustila emisiju, imala sam malo veću ljubavnu svađu i odlučila sam da se vratim jer ne mislim da sam trebala tako da odem - rekla je Maja.

- Je l' imaš nešto da je pitaš? - pitao je voditelj njenog oca.

- Šta ja radim ovde umesto da se provodim, kako ja da opravdam ovo ovo je njen posao i zbog koga da uradi ovo - rekao je Taki.

- Majo je l' okej da blokiraš oca? - pitao je voditelj.

- Malo sam pod stresom imala sam situaciju i mnogo sam se potresla. Žao mi je i što sam Takiju ovo priredila - rekla je Maja.

Maja Marinković
foto: Printscreen

- Šta se zbilo? - pitao je voditelj.

- Neću da tražim opravdanja Taki je besan. Bilal je shvatio da je pogrešio i rekao mi je da se vratim - rekla je Maja.

- Šta si ti igračka njegova? Oni su tvoji pijuni, ti si kraljica, zvezda. Maja Marinković - rekao je Taki.

- Nevezano da li je Bilal, Car, Janjuš, Čorba ko god, interesuje me zbog čega dozvoliš sebi da budeš emotivno ucenjena i izmanipulisana? Moram da posvedočim da nisi ništa sad uradila pa da je imao razlog da izljubomoriše - rekao je voditelj.

- Slažem se nisam ništa uradila samo sam sedela. Njemu je zasmetala ona retrospektiva događaja - izjavila je Maja.

Maja Marinković
foto: Printscreen

- Gde se izgubio kad sam ga ja tražio, gde ste nestali? - pitao je Taki.

- Istresirala sam se i napravila haos, ostala sam bez glasa. On ne može da se pomiri sa stvarima koje su se dogodile u toku naše veze. Mislim da mu dovoljno pokazujem ljubav, poštovanje i poverenje, ne znam čemu taj prebačaj i te scena - rekla je Maja.

Maja Marinković
foto: Printscreen

- Imali su sreće što ih nisam našao pre pola sata. Ko tebe može da ucenjuje, za šta? Je l' shvataš da si ti Maja Marinković. Ko su oni? Majo moraš da ceniš sebe. Ko je on da ti kroji život? Može da se ljuti ko god hoće - dodao je Taki.

- Da li si prenela Takiju realnu sliku tvog odnosa sa Bilalom? - pitao je voditelj.

- Pa dobro mi se ne odvajamo i meni je lepo, znam da me voli i poštuje, ali negde u sebi neke stvari ne može da prevaziđe. Volela bih da prevaziđe - pravdala se Maja.

- Neko tebi hoće da uništi karijeru, utiče na tebe da napustiš posao. Ja mogu infarkt da dobijem... - rekao je Taki.

Kurir.rs/J.M.Đ.

Bonus video:

00:07

Maja Marinković odjavila Bilala i odmah uletela u krevet drugom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track