"STUDIO RADI PUNOM PAROM, OČEKUJU SE DVE PESME OD SALETA MATIĆA" Kompozitor otkrio: Mile Kitić je imao JEDNU SPECIJALNU želju!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"STUDIO RADI PUNOM PAROM, OČEKUJU SE DVE PESME OD SALETA MATIĆA" Kompozitor otkrio: Mile Kitić je imao JEDNU SPECIJALNU želju!

Stars -

Letnje vreme je kada svi volimo da čujemo nove hitove, pojedini se naziru na površinu, a saznajte i od kojih pevača.

Gost "Divan šou" kod voditelja Ivana Gajića, koji je odgonetnuo koliko radi on, a koliko njegov studio je Endži Mavrić, harmonikaš i kompozitor

On je rekao kome sve pirprema pesme, pa je rekao da poznati Mile Kitić ima specijalnu želju.

01:12

STUDIO RADI PUNOM PAROM, OČEKUJU SE DVE PESME OD SALETA MATIĆA Kompozitor otkrio: Mile Kitić je imao JEDNU SPECIJALNU želju!

- Vikendom se radi, nisam od onih koji rade svaki dan ta privatna veselja i slično. Dakle, kod mene je subota i nedelja, a tokom radnih dana studio radi punom parom. Sada završavam pesmu mom kumu Peđi Medenici, Saši Matiću završavam dve pesme, ali i Miletu Kitiću koji je imao jednu specijalnu želju, a vezano je za Bojanu Barjaktarević - započeo je harmonikaš, pa nastavio:

- Ima dosta pesama, Indiri Radić radim neku pesmu, Bađiju završavam. Sada ide letnji period, malo svirke i da se ugrabi nešto mora i putovanja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track