"ZBOG ANE NISAM SPAVAO, VAŽNO JE DA SE VOLIMO" Bulić uvek uz Ćurčićevu, a evo zašto je on njen HEROJ! Ovo kažu o njegovoj BIVŠOJ!
Foto: Petar Aleksić

zajedno i u emisiji

"ZBOG ANE NISAM SPAVAO, VAŽNO JE DA SE VOLIMO" Bulić uvek uz Ćurčićevu, a evo zašto je on njen HEROJ! Ovo kažu o njegovoj BIVŠOJ!

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić u "Novom jutru" ugostila je Anu Ćurčić i Acu Bulića.

Drugoplasirana u rijalitiju "Zadruga 6" pričala je o svojim planovima, dok je njen dečko, s kojim je obnovila ljubav posle 25 godina, ispričao da je njemu najvažnije da je Ćurčićeva sada srećna.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen/YouTube

Na Jovanino pitanje ko ju je najviše razočarao od bliskih ljudi kada je izašla iz rijalitija, Ana je odgovorila:

- Svi su tu gde su i bili, nemam veliki krug ljudi. Videli ste moj susret sa mamom i sinom. Ćerku ne smem da pominjem, ona to ne želi. Podneli su ovo teško, ali Aca im je bio tu, što je meni važno. Baš je bio tu, on je heroj - govorila je Ana Ćurčić, a onda je Bulić ispričao kada j ebio najponosniji na svoju sadašnju devojku.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen/YouTube

- Svaki sekund je bio važan, sve scene su bile potresne. Proživljavao sam savki sekund, nisam spavao noćima. Važno je da je srećna, živa i zdrava i da se volimo - rekao je on.

- I da imam sjaj u očima. Moje najbliže drugarice mi kažu da sam druga žena. Juče sam se videla sa Zokom, družimo se van "Zadruge" još bolje i čvršće - dodala je Ana, a onda progovorila o tome šta će raditi u narednom periodu.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen/YouTube

- Radim u salonu, planiram nešto sa Zokom i nešto od septembra - govorila je Ana Ćurčić.

- Kafana - dodala je Jovana Jeremić.

- Da - potvrdila je Ana.

Njih dvoje su se dotakli i Acine bivše devojke sa kojom je bio sedam godina, a koju je Ana hvalila na sva usta.

- Neću da je uvlačim u neku javni svet jer ona to ne zaslužuje. Bitno je da mi znamo istinu - rekao je Bulić, a onda je Ana progovorila o njihovom odnosu.

- Prva ljubav zaborava nemam, Aca je moje prvo sve. Sve sam prvo doživela sa njim. Mi smo zakazali svadbu, ostala sam u drugom stanju, desila se tragedija. To sve nas drži i dan danas. Ja nisam kriva što je on raskinuo sa devojkom - tvrdila je Ana.

Kurir/ Pink

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track