NADA I SUZANA U TOPLESU! Topčagićka pokazala čime su raspolagale! Skinule gornji deo bikinija pa pozirale Ovako su pričale o fotki
Foto: Damir Dervišagić

Rani radovi

NADA I SUZANA U TOPLESU! Topčagićka pokazala čime su raspolagale! Skinule gornji deo bikinija pa pozirale Ovako su pričale o fotki

Stars -

Nada Topčagić pre izvesnog vremena na Instagramu je objavila fotografiju koja je izazvala lavinu komentara.

Na toj fotki, koja je nastala devedesetih godina na moru, je ona sa Suzanom Mančić i to obe u toplesu. Fotografisao ih je Nadin suprug Zlatko.

- Vreme mladosti, druženja i bezbrižnosti. Moja draga Suzana Mančić i ja - napisala je Nada tada na Instagramu, a ta objava izazvala j ebrojne reakcije.

Nada Topčagić, Suzana Mančić
foto: Printscreen/Instagram

Ipak, sa njenog storija je ta fotka bila uklonjena zbog golih grudi, a Nada je tada objasnila zašto je baš tu fotku objavila na svom profilu na društvenoj mreži.

- Juče je bilo sumorno vreme, rekoh 'ajde da se nešto dešava, pa sam počela da pretražujem svoje slike i nađem tu fotografiju. Rekoh, jaaaao, kad je to bilo... A prvo me Suzi zvala nešto privatno pre toga, ne znam da li se ona seća toga uopšte... To je bilo u Kumboru. Bila sam presrećna kada sam našla tu fotografiju i videla sam kako je tada izgledala Crna Gora. Takva divljina...pa sam pomislila: "Bože, što nisam u tom vremenu". Znamo da je sve to sada naseljeno, i setila sam se baš tih trenutaka, moje rane mladosti... Niti je tu šta vulgarno, niti išta, toliko smo čedno izgledale - prokomentarisala je u emisiji "Grand magazin".

Nada Topčaigić
foto: Damir Dervišagić

- To je bilo godinu dana posle mog porođaja, pa sam malo izgledala kao pljeskavica. Moje s*kice su bile kao pljeskavice, a Suzana je bila baš, onako, prava devojka. To je ta prirodna lepota, ništa vulgarno... Gde su grudi tamo?! Pogotovo ja - kao dečko! Danas svi muškarci imaju grudi kao ja tada! - našalila se Nada, koja je rekla da je namerno objavila fotografiju, a ne slučajno kao što su mnogi pisali.

Na pitanje da li bi ona i Suzana ponovo stale ispred objektiva, Nada je rekla da bi vrlo rado.

- Da! Što se mene tiče, ja sam uvek ista. Moje grudi su iste! Ne znam da li je tako kod Suzane... Baloni od grudi danas se ne prekrivaju, a naše male s*sice, pogotovo moje, su prekrivene - kroz smeh je zaključila pevačica.

Neda Ukraden, promocija knjige, Suzana Mančić
foto: Ana Paunković

Fotografiju je prokomentarisala i Suzana.

- Bile smo lepe, mlade, vesele i bezbrižne, slikale se, pa šta?! To je bilo davno sada već istorija. Volim Nadu i njen vedar duh - izjavila je Suzana za Pink.

Kurir.rs

Bonus video:

01:32

HIT! NADA TOPČAGIĆ OTPEVALA SVOJU VERZIJU KONSTRAKTINE PESME: Svi popadali od smeha

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja