KRIJE MUŽA KAO ZMIJA NOGE! Nije dolazio da je podrži tokom Zvezda Granda, ovo je razlog! Ovako izgleda suprug Beloruskinje Ksenije
Foto: Instagram

konačno ga pokazala

KRIJE MUŽA KAO ZMIJA NOGE! Nije dolazio da je podrži tokom Zvezda Granda, ovo je razlog! Ovako izgleda suprug Beloruskinje Ksenije

Stars -

Beloruskinja Ksenija Tanu opčinila je sve već sa prvim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda", iako joj srpski jezik nije bio jača strana, ali je sebi zadala ogroman izazov i već u prvom krugu zapevala na tečnom srpskom, dok je za žirijem komunicarala na engleskom.

Ksenija Tanu
foto: Instagram

Sigurna u svoj talenat, ali bez velikih očekivanja priznala je da je poslala prijavu za srpski šou program, dok ni u snovima nije mogla da zamisli da će ceo region pričati o njoj samo nakon jednog pojavljivanja.

Ksenija iz Gomelje je iznenadila gledaoce i članove stručnog žirija kada je objasnila da je na snimanje u Beograd došla iz Crne Gore, odakle je njen suprug, zbog čega je i odlučila da na neko vreme napusti domovinu i preseli se u Podgoricu.

Ksenija Tanu
foto: Instagram

- Muž mi je iz Crne Gore. Od pevača sa Balkana znam samo Mariju Šerifović. Imala sam 15 godina kada sam je gledala na Evroviziji i navijala - rekla je Ksenija, koja je na kraju odabrala Mariju za mentora.

I nije se pokajala. Sa Marijom je briljirarala tokom čitave sezone i stigla do finala.

Sve poteškoće oko izgovora srpskog jezika prevazilazila je s osmehom i uz pomoć nastavnika jezika, mentora i supruga koji joj je tokom čitavog takmičenja bio velika podrška.

- Bilo je strašno, svaki put kad idem na scenu osećam tremu jer ne znam jezik. Počela sam da idem na časove srpskog, učila sam tekstove pesama, pod jastuk stavljala papire sa stihovima - priznala je Ksenija i dodala da joj je sve lakše uz porodicu.

- Suprug mi je velika podrška. On zna da je muzika moj život. Počela sam da pevam sa pet godina, učestvovala sam na takmičenjima ranije, ali kada sam osnovala porodicu zapostavila sam pevanje. Sada se osećam spremnom. Pišem tekstove i muziku i nema razloga da to sve završi u smeću. Želim da budem pevačica - istakla je.

Ksenija Tanu
foto: Instagram

Ksenija je veoma aktivna na društvenim mrežama i redovno sa svojim pratiocima deli detalje iz svog privatnog života.

Ipak, porodičnih objava je jako malo, a nedavno je sve iznenadila kada je objavila fotografiju sa suprugom i starijim sinom.

Mada retko pokazuje supruga, svaki put kada objavi fotku sa njim Ksenije dobije pregršt komentara da je pravi lepotan i da u potpunosti ide uz nju.

Ona je nedavno za Grand otkrila zbog čega se njena jača polovina nije pojavila u podršci tokom „Zvezda Granda".

- Tu su brat i sestra mog muža, a suprug je sa decom. Imam baš malu decu i neće da ih niko drugi čuva nego on- otkrila je Ksenija, dok je na pitanje kako su njeni naslednici reagovali dok su gledali na televiziji, odgovorila:

- Ne razumeju oni, mali su, tačnije mlađi ništa ne shvata, baš je mali. Stariji sin mi je uvek govorio da sam lepa, ali svaki put kad smo zajedno gledali emisiju, pitao kako je moguće da sam i tu i na televiziji.

Kurir/ Grandonline

Bonus video:

00:11

Marija Šerifović na finalu Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track