"MAMA NEMOJ DA PLAČEŠ, TATA JE SAMO UMRO" Silvana: Imala je tek dve i po godine, dok su mali bliži su tim dimenzijama! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"MAMA NEMOJ DA PLAČEŠ, TATA JE SAMO UMRO" Silvana: Imala je tek dve i po godine, dok su mali bliži su tim dimenzijama! (VIDEO)

Stars -

Uskoro se navršava 12 godine od tragedije u kojoj je poginuo poznat pevač Ljubiša Stojanović, poznatiji kao Luis.

Njegova iznenadna smrt je znatno poremetila njegovu porodicu, pa je Silvana (supruga i majka njihove troje dece) gledala da sve to drži u sebi.

Knez, Luis

Naime, ona je pred decom bila vedra, ali nakon što ih uspava, bitisala je sama u sobi pokojnog muža, i tako plakala, odnosno kako bi ona rekla ispuštala emocije, slušajući njegove pesme.

Gosti "Sceniranja" su bile supruga i ćerka pevača, pa su ispričale neuobičajenu priču kada je Ela (ćerka) imala samo dve i po godine, a majici je uputila reči razumevanja koje nisu tipične za te godine.

- Kada sam imala vremena da svoje emocije isprocesuiram, vrlo sam retko plakala, a ćerka mi je bila kao neki detektor. Imali smo situaciju, pre nego što sam ih spremala za spavanje osetila sam knedlu u grlu i nagon za plakanjem. Da ne bi pred njom, okrenula sam glavu jer su mi oči zasuzile, a ona mi je samo uzela lice, okrenula ga ka sebi i kaže 'je l' plačeš?', rekla sam da ne plačem. Tada mi je rekla 'nemoj da plačeš, tata je samo umro' - započela je Silvana, pa dodala:

00:54

MAMA NEMOJ DA PLAČEŠ, TATA JE SAMO UMRO! Silvana: Imala je samo dve i po godine, dok su mali bliži su tim dimenzijama!

- Zamislite takav momenat jednog mladog bića. Doduše, oni i jesu mnogo bliži tim drugim dimenzijama dok su mali, dok ne uđu u svet odraslih. Posle toga, kada sam je presvlačila za krevet, ona mi je postavila pitanje, sa samo dve i po godine, 'mama je l' si ti srećna', stala sam i razmislila šta da kažem detetu, jer sam se tog trenutka raspadala iznutra. Em me krenula emocija, em ona sa takvim izjavama. Ne volim decu da lažem, tada sam joj rekla 'ljubavi, vrlo sam srećna dok smo zajedno'. Inače, Ela je imala sa tatom poseban odnos, stalno mu je pevala.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track