OVAKO JE ANA NIKOLIĆ ZARADILA 300.000 €! Donela važnu odluku u karijeri, a evo čime se bavila pre nego što je postala pevačica
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OVAKO JE ANA NIKOLIĆ ZARADILA 300.000 €! Donela važnu odluku u karijeri, a evo čime se bavila pre nego što je postala pevačica

Stars -

Mnogi pevači ne žale para kada je u pitanju kupovina pesama za koje veruju da će biti veliki hitovi, te da će im se samim tim višestruko isplatiti. Među njima svakako je i Ana Nikolić.

Naime, hit "Romale, romali", kojim se 2006. predstavila na Beoviziji Ana Nikolić je platila 30.000 evra. Prodao joj ga je Zoran Kiki Lesendrić koji je kasnije otkrio da je Ana pomoću njegove kompozicije zaradila oko 300.000 evra.

Kiki Lesandrić
foto: Kurir televizija

- Pesma "Romale, romali" donela mi je 30.000 evra, a mislim da je u tom trenutku otišla u prave ruke. To nije velika suma ako se uzme u obzir da je Ana Nikolić s njom zaradila 300.000 evra - rekao je Kiki jednom prilikom.

Ana Nikolić ispričala je jednom prilikom čime se bavila pre nego što je postala poznata pevačica:

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić

- Kada sam počela da i zlazim, trebao mi je novac. Međutim, roditelji su mi rekli da ne mogu da mi daju pare, jer nemaju. Rešila sam da se zaposlim tokom letnjeg raspusta. Drugarica Ana Stojančićević i ja smo uzele ajncer u ruke i počele da konobarišemo u jednom kafiću koji je slabo radio. Ali tog leta je procvetao. Svaki dan smo pravile šou. Zaradila sam dve ili tri mamine i tatine plate. Više nisam morala da tražim novac od njih i bila sam srećna, jer volim kad sam nezavisna - prisetila se Ana jednom prilikom.

kurir.rs/S.telegraf/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track