LUKA KUPIO SOFIJI SAT OD 90.000 €! Jović se baš isprsio pred venčanje: Manekenka šeta čuku od ROZE ZLATA koja se čeka GODINAMA
Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia, Printscreen/Instagram, Printscreen

skup poklon

LUKA KUPIO SOFIJI SAT OD 90.000 €! Jović se baš isprsio pred venčanje: Manekenka šeta čuku od ROZE ZLATA koja se čeka GODINAMA

Stars -

Luka Jović ne štedi na novcu kad je u pitanju njegova verenica Sofija Milošević, s kojom će uskoro i zvanično stati na ludi kamen.

Fudbaler je nedavno obradovao manekenku i modnu dizajnerku skupocenim zlatnim satom čija je tržišna cena neverovatnih 90.000 evra!

Sofija Milošević
foto: Printscreen/Instagram

Kako saznajemo od dobroobaveštenog izvora bliskom ovom paru, Luka je preko svojih veza uspeo da za samo nekoliko meseci dođe do sata koji se čeka i po nekoliko godina kako bi Sofiji ispunio želju da ga ima, o čemu je maštala već duže vreme. U pitanju je časovnik od roze zlata brenda "Patek Filip", i to model "nautilus". Ona poseduje žensku verziju muškog modela, čija je cena na tržištu "tričavih" 90.000 evra. Najveća razlika između muškog i ženskog modela je, inače, u kalibru i dizajnu kazaljki.

Sofija Milošević, sat
foto: Printscreen

Da je oduševljena poklonom budućeg supruga, vidi se i na fotografijama koje Miloševićka postavlja na društvene mreže, a u kojima je skupoceni sat u prvom planu, i to pored nakita najpoznatijih juvelirskih kuća, kao što je "kartije", čije modele nosi već godinama.

Sofija Milošević, Luka Jović
foto: Profimedia

Ovo nije prvi put da fudbaler svoju verenicu iznenadi poklonom od čije cene se običnim smrtnicima zavrti u glavi. Tako su mediji još na početku njihovog zabavljanja pisali o tome da je Luka Sofiju iznenadio romantičnim putovanjem u Rim, te da joj je tada kupio sat od 10.000 evra kako bi zauvek imala uspomenu na njega, dok se prošle godine i sama pohvalila "kartije" nakitom koji je dobila za rođendan.

Sofija Milošević
foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

Podsetimo, Sofija se nedavno bez velike pompe i prisustva medija krstila u crkvi Ružici na Kalemegdanu. Ona je već duže vreme imala želju da se krsti, a ovo je bio i neophodan preduslov kako bi sa Lukom uskoro sklopila crkveni brak, koji njih dvoje planiraju već duže vreme, ali tu svoju želju nisu uspeli da sprovedu u delo zbog pandemije koronavirusa, ali i Sofijine druge trudnoće.

Naslovna Stars 10.07.2023.
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:06

Sofija Milošević snimila zadnjicu Luke Jovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track