OVO JE PRIJOVIĆKA OPERISALA NA SEBI! Fotka stara 13 godina otkrila estetske korkcije! Ovako je izgledala tokom školskih dana!
Foto: Nemanja Nikolić

PROMENILA ONO ŠTO JOJ SE NIJE SVIDELO

OVO JE PRIJOVIĆKA OPERISALA NA SEBI! Fotka stara 13 godina otkrila estetske korkcije! Ovako je izgledala tokom školskih dana!

Stars -

Fotografija Aleksandre Prijović iz školskih dana pokazuje koliko se promenila.

Mnogi će se složiti da pevačica živi život iz bajke, sa nepunih 28 godina ona iza sebe ima blistavu karijeru i srećnu porodicu..

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen/Instagram

Nije tajna da mnogo novca ulaže u karijeru, nedavno je izbacila novi album i jedna je od najtraženijih mladih, ali i najskupljih pevačica.

Popularnost ipak sa sobom nosi i određeno breme, te je u fokusu često njen privatni život i brak sa Filipom Živojinovićem koji ne želi preterano u javnosti da eksponira, a izgled Aleksandre Prijović takođe je jedna od komentarisanijih tema, posebno na društvenim mrežama.

Aleksandra Prijović
foto: Dragan Kadić

Svaki korak pevačice u stopu se prati i komentariše, a njene objave na Instagramu do detalja se analiziraju, što je slučaj i kada je u pitanju jedna fotografija iz njenih školskih dana koja je nedavno isplivala na društvenim mrežama i koja svedoči koliko se pevačica tokom godina promenila.

Da je njen izgled tokom godina pretrpeo određene promene svedoči upravo ova fotka, međutim ni pevačica nikada nije krila da je dosta ulagala i u svoj izgled te da je imala iskustva sa estetskom hirurgijom.

Aleksandra Prijović
foto: Damir Dervišagić

Ona je povećala grudi, volumen usana, uradila je korekciju nosa i obrva, a u medijima se navodi i da je korigovala izgled jagodica i ušiju.

Kurir/ Espreso

Bonus video:

02:41

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ RAZBIJA TREMU RAKIJOM, A NJEN SIN JE ČUDO OD DETETA?! Evo šta je uspeo da otpeva sa samo 4 godine!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track