FURAO SA DVE PEVAČICE, NAJVEĆA LJUBAV JOJ BIO KRIMOS! O njihovim vezama brujao je REGION, a ON je u pevačicu uložuo 100.000€
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Nemanja Nikolić

FURAO SA DVE PEVAČICE, NAJVEĆA LJUBAV JOJ BIO KRIMOS! O njihovim vezama brujao je REGION, a ON je u pevačicu uložuo 100.000€

Stars -

Bajaga i Alka Vuica, Bebi Dol i Masimo Savić, Ana Nikolić i Miša Banana, delili su postelju i imali ozbiljne planove za budućnost...

Ana Ćurčić i Aca Bulić pomirili su se posle 26 godina, a mnogi su zaboravili da je biznismen iz Beograda bio u velikoj ljubavi sa bivšom učesnicom "Zadruge". Novinske stupce godinama su punile još neke romanse koje su davno zaboravljene. Tako su Bajaga i Alka Vuica bili zajedno četiri godine, Bebi Dol ludo je volela pokojnog Masima Savića, dok je Ana Nikolić nedavno priznala da joj je Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana, bio najveća ljubav u životu, a Saša Popović se zabavljao s pevačicama Nedom Ukraden i Zlatom Petrović.

Burne ljubavi

Bajaga se nedavno razveo nakon 33 godine braka, a njegova bivša supruga, sa kojom je dobio dvoje dece, ostala je nepoznata javnosti. Ipak, veza sa koleginicom Alkom Vuicom komentariše se i posle četiri decenije.

- Bili smo mladi i voleli smo se. Jedna od pesama koja je nastala iz naše ljubavi jeste 'Gde Dunav ljubi nebo'. I dalje smo prijatelji, čujemo se, viđamo... Ljubav je energija koja ne nestaje. Možda zaljubljenost prođe, ali prava ljubav ostaje zauvek - rekla je Alka. Bajaga je koleginici posvetio hitove "Zažmuri" i "Sa druge strane jastuka".

Bajaga, Alka Vuica
foto: Damir Dervišagić, PS YT

U isto vreme voleli su se Bebi Dol i Masimo Savić. Njihova veza osamdesetih godina bila je burna, a važili su za jedan od omiljenih parova u bivšoj Jugoslaviji. Oboje su tada bili na vrhuncu slave.

- Bio je uporan da me osvoji i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvećem. Tada je počelo sve. Upoznao me je sa majkom, koja je živela u Istri. Mnogo me je volela. Međutim, kada je krenuo rat, nismo mogli da se dogovorimo da li ćemo biti u Istri, Zagrebu ili Beogradu. Tad smo raskinuli - rekla je pevačica.

Bebi Dol, Masimo Savić
foto: Damir Dervišagić

Domaću javnost oduvek je intrigirao i ljubavni život Ane Nikolić. Pored braka sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, njen privatni život obeležila je veza sa Mišom Bananom. Par je bio zajedno na početku pevačicine karijere, a biznismen joj je dao 100.000 evra za snimanje prvog albuma.

Ana Nikolić, Miša Banana
foto: Nemanja Nikolić, MUP Srbije

- Miša Banana je moja najveća ljubav! Prema njemu nisam imala milosti. Zaletala sam mu se u auto kad bi me iznervirao - priznala je Ana.

Veliki zavodnik

Estradni mag Saša Popović, pre supruge Suzane Jovanović, bio je sa Nedom Ukraden i Zlatom Petrović.

- Ostavila sam ga jer se udvarao drugim ženama! Bilo je i lepih i ružnih trenutaka. Sašina i moja veza je počela slučajno, naši putevi su se u jednom trenutku spojili, pa su se razišli - pričala je Neda o njihovom odnosu.

Zlata Petrović, Saša Popović, Neda Ukraden
foto: Damir Derivšagić, Nemanja Nikolić

Saša je Zlatu smuvao na 18. rođendanu Cece Ražnatović.

- Krenula sam u toalet, a on za mnom. Zaustavio me je ispred vrata i pohvalio da lepo izgledam, ali da mi nešto fali. Upitam ga šta to meni fali, a on ko iz topa kaže: 'Da se prezivaš Popović.' Razmenili smo brojeve telefona. Bili smo zajedno dve godine. Osećala sam se kao princeza, a Sale je vatra u krevetu - kaže pevačica.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:45

Bajaga i Instruktori u Zagrebu bacili publiku na noge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track