NAPUSTILA ESTRADU U JEKU SLAVE I PRESELILA SE U AMERIKU! Zbog ljubavi se svega odrekla! Ovako danas izgleda pevačica Nevernih beba
Foto: Printscreen

život preko bare

NAPUSTILA ESTRADU U JEKU SLAVE I PRESELILA SE U AMERIKU! Zbog ljubavi se svega odrekla! Ovako danas izgleda pevačica Nevernih beba

Stars -

Goricu Ponjavić publika je zavolela kao pevačicu grupe Neverne bebe sa kojom je otpevala najveće hitove poput "Dvoje", "Ljubav", "Stranac" , a na vrhuncu popularnosti se povukla sa scene i uputila u malo drugaciji život.

Neverne Bebe
foto: screenshot Pink tv

Pevačica je bila članica grupe od osnivanja do 2003. godine, a umesto nje došle su Jana Šuštaršić i Jelena Pudar. U međuvremenu Gorica se zaljubila, udala i napustila Srbiju.

Mirnu luku pronašla je kraj pilota sa kojim danas živi na Floridi i sa kojim ima ćerku.

Gorica Ponjavić
foto: Instagram

Nije poznato čime se bavi u Americi, ali muzika svakako više nije njen izbor. Pored svog prezimena Gorica je dodala i muželjvljevo Kunc.

Pevačica se posvetila porodici, a sudeci po njenim objavama na Instagramu sve je podredeno njenoj naslednici.

O njoj je nedavno govorio i njen nekadašnji kolega, frontmen grupe Milan Đurdević i otkrio da će ona uskoro posetiti Srbiju.

- Gorića će biti gost na turneji povodom trideset godina, doći će iz Amerike i biće tu na pet, šest koncerata koje cemo da radimo. Mislim da ljudi i kada više ne rade zajedno mogu da ostanu prijatelji. To nije prepreka- rekao je Milan.

Kurir/ Grandonline

Bonus video:

00:20

NEVERNE BEBE: Pevečica otkrila pol deteta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track