BRESKVICA ZASPALA NA AERODROMU: Pevačica SKLUPČANA na stolici zadremala dok je čekala avion, PAPARACO! (FOTO)
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Težak život estradnjaka

BRESKVICA ZASPALA NA AERODROMU: Pevačica SKLUPČANA na stolici zadremala dok je čekala avion, PAPARACO! (FOTO)

Stars -

Da je život pevača težak i da su i oni često umorni, pokazuje to što je Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, zaspala na aerodromu dok je čekala da se ukrca u avion.

Breskvica
foto: Printscreen Amidži šou

Otkako se pojavila na estradnom nebu, ona je jedna od najtraženijih izvođača moderne muzike. Radi punom parom, često ima nastupe van države, pa joj je aerodrom postao druga kuća. Paparaco Kurira uslikao je pevačicu dok je spavala na stolici na aerodromu čekajući let iz Švajcarske za Beograd.

Breskvica je imala samo ručni prtljag, koji je iskoristila kao jastuk tako što se sklupčala i dremala između letova. Bila je bez šminke, u opuštenom izdanju, u beloj trenerci i s kosom vezanom u rep.

Breskvica
foto: Printscreen

Breskvica, osim što često ima nastupe, jedna je od najslušanijih izvođača na svim muzičkim platformama. Nema sumnje da, osim što dobro zarađuje na nastupima, dobro prolazi i sa zaradom od slušanja muzike, pa često sebi ostvari neke svoje želje, kao što je nedavno sebe počastila skupocenim autom, koji je, kako je i sama rekla, bio njen san iz detinjstva.

Breskvica
foto: Printscreen

Podsetimo, Breskvica je nedavno nastupala je na festivalu Mjuzik vik u Beogradu, nakon čega se oglasila i rekla da više neće pevati na takvim manifestacijama jer je zadobila udarce predmetima u glavu od ljudi iz publike. - Jako sam tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača raznim predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali bože moj - napisala je Breskvica na Instagramu.

Kurir.rs/ M.J.

Bonus video:

00:41

Breskvica zapevala Veseli se srpski rode

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja