MATORA PUCA OD SREĆE! Sve je spremno za svečanu ceremoniju, a među zvanicama i uhapšeni menadžer Fristajlera
Foto: Petar Aleksić, Instagram

MATORA PUCA OD SREĆE! Sve je spremno za svečanu ceremoniju, a među zvanicama i uhapšeni menadžer Fristajlera

Stars -

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izgovoriće sudbonosno "da" u luksuznoj vili od tri miliona evra na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Matora
foto: Printskrin/Instagram

Luda žurka uveliko je počela, a na društvenim mrežama zvanica dele se snimci na kojim se vidi delić atmosfere.

Di-džej pušta narodnjake, a Matora je najveselija.

Jovana Tomić Matora
foto: Printskrin/Instagram

Ona je na svom Instagram storiju objavila snimak menadžera Fristajlera, Cileta, koji je igrao sa Sandrom Rešić. Inače, on je tokom potopa ovog splava bio uhapšen.

Anita je za ovu priliku izabrala ultra kratku belu haljinu od svile, Matora je u belom odelu.

Zvanice je na stolovima dočekala i poruka.

Jovana Tomić Matora
foto: Printskrin/Instagram

- Hvala vam svima što ste proslavili sa nama danas početak našeg zajedničkog života. Osećamo se zaista blagosloveno što vas imamo ovde danas sa nama, na ovom najuzbudljivijem danu našeg života. Ljubav i velikodušnost koje ste nam iskazali, nikad nisu bile tako očigledne kao danas, i zbog toga vam nikada nećemo moći dovoljno zahvaliti. Anita i Jovana.

Jocvana Tomić Matora, Marko Đedović
foto: Instagram/marko_djedovic

Inače, ovo je prvo gej venčanje rijaliti učesnica u Crnoj Gori. Kako prenose domaći mediji gala svadba održaće se u jednoj luksuznoj vili koja je opasana zidinama i ne može joj se prići.

Jovana Tomić Matora je, kako običaji nalažu, pre samog čina venčanja uz muziku igrala i veselila se uz pesmu "Danas majko ženiš svoga sina".

Noć u pomenutoj vili košta skoro 1.000 evra, a ima i ogromnu terasu, dok su sobe nameštene tako da imaju magičan pogled. Kako je Matora već istakla, kumovi na ovoj svadbi će im biti novinar Marko Đedović i njena dugogodišnja prijateljica, Tamara.

Na spisku zvanica naći će se brojne ličnosti iz sveta rijalitija, između ostalog i Aleksandra Nikolić, Filip Car, starleta Tijana Ajfon, Nenad Aleksić Ša sa suprugom, kao i mnogi drugi bliski prijatelji Jovane i Anite.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track