ŠOK TVRDNJE! Modni kreator iznajmio stan, pa OJADIO GAZDE ZA 2.500 €, stanodavci se hvataju za glavu: "Razorio je zgradu..."
Foto: Shutterstock

ukrao i nameštaj

ŠOK TVRDNJE! Modni kreator iznajmio stan, pa OJADIO GAZDE ZA 2.500 €, stanodavci se hvataju za glavu: "Razorio je zgradu..."

Stars -

Modni kreator Nemanja Danilović, poznat je imenima iz "Zadruge", Maja Marinković, Ivana Šopić, i mnoge druge su nosile njegove komade, ali uspešnu saradnju kakvu je imao sa njima, nije ostvario i sa gazdama stana čiji je stan iznajmio na tri meseca, prenose domaće mediji.

Naime, sada su se pojavile tvrdnje, da je kreator navodno iznajmio stan, pa ostao dužan gazdama čak 2.500 evra, a takođe je i nameštaj uništio.

- Išli smo na poverenje. Plorongirao je uplatu koja je išla preko inostranog računa, mislili smo da možemo da verujemo ljudima. Govorio mi je da je dobrica, da će platiti. Naivno smo naseli na celu priču. Ostao nam je dužan tri kirije i depozit, 2.500 evra, sve račune. Dobijamo tužbu za neplaćene račune. Plakao mi je na telefon, molio me da mu dam još jedan dan, da će nas častiti – rekao je izvor za domaće medije, te je dodao:

- Nameštaj je uništen, bili su neki psi, dovodio je dečka, sve je isflekano, zidovi su uništeni. Televizor novi od 88.000 dinara je iznet iz stana, takođe pametni radijator koji nije jeftin. Prestao je da se javlja, da odgovara na poruke. Pokušali su svi da ga pronađu, ali nisu uspeli da ga dobiju. Ključevi su mi ostali kod njega, morao sam i brave da menjam. Agonija je potrajala... Komšije su nam rekle da su bili bučni, da su razorili zgradu.

Nemanja Danilović
foto: Printscreen

Pored njega, oglasila se i supruga:

- Pre mesec i po dana smo izdavali stan, on se javio, potpisali smo ugovor. Rekao nam je da je javna ličnost, pokazao nam Instagram. Dogovorili smo se da odmah uđe u stan i da novac uplati onlajn. Trebalo je da uplati novac, bio je problem sa bankom, rekli smo mu onda da uplati putem Vestern uniona, na šta je on odgovorio da će mu roditelji doći kroz nekoliko dana, pa će imati keš. Tada je već krenulo odlaganje... – rekla je i dodala:

- Situacije su se ponavljale, zavlačio nas je. Kada je suprug otišao u stan, rekao mu je da nije tu, ali da je spremio pare. Nije se javio. Ostavio je stan u haosu. Suprug je kasnije prijavio slučaj policiji. Toliko sam bila besna jer nije uzeo nama, nego našoj deci. Bezobrazluk.

Podsećanja radi, Nemanja je u svetu mode već neko vreme, a na njegovom Instagram profilu možemo videti da je sarađivao sa brojnim zadrugarima, od Sandre Afrike, Maje Marinković, Ane Korać, do Maje Hadrović, Milane Šarac, Marijane Zonjić i drugih rijaliti učesnica.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:03

Majke i snajke finale

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track