TIJANA AJFON SPREMILA OSVETU ZA OSOBU KOJA JOJ JE ZAPALILA AUTO! Starleta se oglasila i Crne Gore i poslala BRUTALNU PORUKU (FOTO)
Foto: Nenad Kostić, Shutterstock

GORI SVE

TIJANA AJFON SPREMILA OSVETU ZA OSOBU KOJA JOJ JE ZAPALILA AUTO! Starleta se oglasila i Crne Gore i poslala BRUTALNU PORUKU (FOTO)

Stars -

Starleti Tijani Ajfon pre nekoliko dana zapaljen je auto ispred zgrade, nakon čega je ona otputovala u Crnu Goru, posle nekoliko godina zabrane ulaska u susednu zemlju.

Tijani je za sada još uvek nepoznati počinilac oko 4 ujutru zapalio automobil marke "audi a5", a nakon nemilog događaja ona je otišla u policiju gde je dala izjavu.

Tijana Ajfon, Zapaljen Auto
foto: Petar Aleksić

Da ovo neće oprostiti jasno je dokazala jednim potezom i to dok se provodila na svadbi u luksunoj vili na Svetom Stefanu.

Naime, ona je snimala deo pesme koju peva Darko Lazić i poručila ljudima koji su joj zapalili auto:

Tijana Ajfon, ž
foto: Printscreen Instagram

- Javiše mi kumovi da spremna im je osveta - napisala je ona, dok je pevala i ostavila emotikon.

Podsetimo, Tijani Ajfon u ponedeljak oko 4 sata zapaljen je auto. Starleti je vozilo bilo parkirano ispred zgrade kad su komšije čule eksploziju.

Tijana Ajfon, Zapaljen Auto
foto: Kurir

- Sve se dogodilo oko 4 sata. Bilo je užasno. Čula sam kako je puklo staklo i odjednom gori auto. Jako neprijatno. Videla sam Tijanu kada je izašla ispred, ali džabe, sve je gorelo. Uhvatila se za glavu. Ubrzo su stigli i vatrogasci. Ugasili su vatru. Na lice mesta je izašla i policija. Ovo je zaista katastrofa, u našem kraju ima mnogo dece i ovako nešto ko god da je uradio je za svaku osudu - ispričao je za Kurir očevidac.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

20:18

POPODNEVNI DNEVNIK 12.07.2023

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja