"NE DRUŽIMO SE" Saša Joksimović se razvodi, a evo u kakvim je odnosima sa bratom Željkom Joksimovićem, jedno mu BAŠ SMETA!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

"NE DRUŽIMO SE" Saša Joksimović se razvodi, a evo u kakvim je odnosima sa bratom Željkom Joksimovićem, jedno mu BAŠ SMETA!

Stars -

Glumac i voditelj Saša Joksimović obavestio je svoje pratioce na društvenim mrežama da se posle 22 godine braka razvodi od supruge Nevene.

- Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment - napisao je glumac.

Glumac je često pričao u medijima o braku, supruzi Neveni, ali i porodičnim odosima sa bratom pevačem Željkom Joksimoviće.

Lepa Brena, Sava Centar, Jovana Joksimović, Željko Joksimović
foto: Nenad Kostić

S obzirom na to da iza sebe ima uspeh i karijeru, jednom prilikom je za Story otkrio da li mu smeta etiketiranje da je brata Željka Joksimovića.

- Ne etiketiraju oni mene, već sebe. To znači da ne znaju da rade svoj posao kako treba. Novinare samo jednom upozorim, posle toga prekidam saradnju. Toliko sam toga postigao u poslu da mi „prikolice“ i epiteti uopše nisu potrebni. Ko to ne zna, neka odmah prestane da se bavi svojim poslom.

Da li je zaista sa bratom Željkom imao većih razmirica i o kakvim svađama je reč glumac je objasnio:

- To bih zadržao samo za sebe. Posle ovoliko iskrenosti imam pravo na to. Moram da budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično.

kurir.rs

Bonus video:

00:53

RAZVEO SE SAŠA JOKSIMOVIĆ: Dosta je bilo! Nevena i ja više nismo zajedno... Jedna rečenica sve je ŠOKIRALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track