VELIKA TRANSFORMACIJA BRESKVICE! Pevačica promenila imidž, skroz skratila kosu, a od crvene boje ni TRAGA NI GLASA! (FOTO)
Breskvica, Foto: Printscreen Amidži šou

top

VELIKA TRANSFORMACIJA BRESKVICE! Pevačica promenila imidž, skroz skratila kosu, a od crvene boje ni TRAGA NI GLASA! (FOTO)

Stars -

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, od prvog pojavljivanja u javnosti smatra se izuzetno atraktivnom, ali i jednom od najmlađih muzičkih zvezda na našim prostorima.

Međutim, pevačica je sada odlučila da promeni lični opis te se na prvom nastupu posle neprijatnosti koje je doživela na bini pohvalila novim imidžom.

Naime, mlada pevačica je odlučila da svoju dugu crvenu kosu skrati do ramena i ofarba u braon boju.

Breskvica
foto: Pritnscreen

Breskvica je istakla da je odlučila da se vrati u svoju prirodnu boju.

- Nova kosa, ko je ovo - napisala je ona na društvenoj mreži Instagram, kada se svojim fanovima pohvalila, a potom u sledećoj objavi dodala:

- Odlučili smo da se vratimo u prirodno i negujemo kosicu.

Anđela je, inače, najpopularnija među mlađom publikom, ali je nedavno na jednom nastupu doživela neprijatnost od strane nekoliko mladića iz publike, koji su je gađali i na binu bacali staklene flašice i grančice.

Breskvica
foto: Printscreen/brrrrreskvica/instagram

- Dragi moji, dobro jutro. Ja sam tek sada legla, zdravstveno stanje - katastrofa. Ali mislim da sam ipak nešto uspela da svima dokažem sinoć. Hvala vam do neba što ste do kraja ostali baš svi i što ste onako sa mnom pevali... Srce mi je puno. Takođe, jako sam i tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača raznim predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj... - napisala je Breskvica tada i dodala:

- Ostala sam bez cipela, pa sam ceo nastup pevala bosa, što će sigurno da se odrazi na zdravlje, ali šta je tu je. A sad se gasim, temperatura je preuzela sve".

(Kurir / Blic)

Bonus video:

00:41

Breskvica zapevala Veseli se srpski rode

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track