NOVI DETALJI RAZVODA SAŠE I NEVENE JOKSIMOVIĆ: Na porodičnim i prijateljskim okupljanjima se jasno videlo da su distancirani...
Foto: Marina Lopičić

NOVI DETALJI RAZVODA SAŠE I NEVENE JOKSIMOVIĆ: Na porodičnim i prijateljskim okupljanjima se jasno videlo da su distancirani...

Stars -

Glumac Saša Joksimović posle dve decenije ljubavi sa suprugom Nevenom stavio je tačku na njihov brak.

Saša Joksimović
foto: Kurir televizija

On je na svom Instagramu objavio vest da se razvode, a sada je otkriveno da su poslednjih meseci sve češće imali nesuglasice.

- Nevena i Saša se zabavljaju još od perioda srednjoškolskih dana. U pitanju je, dakle, ljubav koja traje više od 20 godina. Tokom njihovih tinejdžerskih dana su imali dosta čarki, kao većina dečjih ljubavi, ali vremenom su uplovili u mirnu luku i izgradili odnos na kom su im zaista mnogi zavideli - ispričao je sagovornik, a onda je otkrio kako je došlo do rastanka partnera.

Saša Joksimović
foto: Damir Dervišagić

- U poslednjih nekoliko meseci je sve počelo da se menja. Oni nikome nisu želeli da pričaju o tome, pa čak ni najbližima, ali se osetila ta loša energija među njima. Na porodičnim i prijateljskim okupljanjima se jasno videlo da su distancirani, a sve probleme su držali u svoja četiri zida. Sada su konačno presekli i shvatili da je razvod najbolja opcija - zaključio je izvor.

Saša se u toku jučerašnjeg dana oglasio na svom Instagram profilu:

- Obaveštavam sve da Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata - napisao je glumac.

Saša Joksimović
foto: Printscreen/Instagram

On se oglasio za domaće medije ovim povodom, ali nije želeo da otkriva detalje kraha braka.

- Nemam komentar, nisam voljan da govorim o tome - rekao je Saša.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:53

RAZVEO SE SAŠA JOKSIMOVIĆ: Dosta je bilo! Nevena i ja više nismo zajedno... Jedna rečenica sve je ŠOKIRALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track