ĐOKOVIĆEVOJ SNAJKI OTKRILI NEIZLEČIVU BOLEST: Problemi krenuli u trudnoći, lekari nisu odmah prepoznali simptome
Foto: Printscreen Instagram, Profimedia

detalji zdravstvenog stanja

ĐOKOVIĆEVOJ SNAJKI OTKRILI NEIZLEČIVU BOLEST: Problemi krenuli u trudnoći, lekari nisu odmah prepoznali simptome

Stars -

Proteklih 12 meseci u životu Saške Đoković smenjivali su se samo lepi događaji: udala se za svoju najveću ljubav Đorđa Đokovića, što je proslavila svadbom za pamćenje, rodila je sina Aleksandra, a ovih dana beleži i mali poslovni jubilej.

Saška Veselinov
foto: Printskrin/Instagram

Sa kalendarskim početkom leta damama je predstavila novu liniju kupaćih kostima, da bi se zatim sa porodicom zaputila na zasluženi odmor.

‒ Bilo je izazovno lansirati još jednu kolekciju i odraditi kompletnu kampanju u periodu kad sam postala majka. Godišnjicu brenda proslavila sam 4. jula, a mesecima sam vredno radila kako bih na početku sezone predstavila nove modele i opravdala visoka očekivanja ‒ ispričala je Saška na početku razgovora.

Saška Veselinov
foto: Printskrin/Instagram

‒ Zaista mogu da kažem da sam prezadovoljna dosadašnjim rezultatima. Srce mi zaigra svaki put kad vidim osmeh klijenata posle kupovine u našem salonu. Velika je privilegija raditi ono što voliš i što te ispunjava. Ja sam u duši kreativac i drago mi je da su ljudi prepoznali tu moju crtu. Vodim se osećajem zahvalnosti, težim uvek ka boljem i mislim da je to ključ uspeha na duže staze.

Saška je otkrila da su se i suprug i ona brzo privikli na tempo života koji diktira beba, uhodali su se i naučili da se brzo organizuju. Stoga će ovog leta i sami uživati na moru, a budući da je ubrzo posle porođaja vratila vitku liniju, mlada mama prošetaće nekoliko novih modela.

‒ Nije tajna da sam u trudnoći dobila dvadeset kilograma, što mi nije bilo logično jer sam se hranila vegetarijanski i trenirala pet puta nedeljno. Čak sam i na dan porođaja, tog jutra, prvo otišla na trening, pa posle toga u bolnicu.

Saška Veselinov
foto: Printskrin/Instagram

Kako je ispričala, da ima neki zdravstveni problem shvatila je u šestom mesecu trudnoće, kada se naglo ugojila desetak kilograma, iako nije ništa menjala u načinu života.

‒ Sad mi je jasno da je sve ukazivalo na hormonski disbalans, ali lekari to nisu prepoznali. Mesec dana posle porođaja sva voda je izašla iz tela i ono je povratilo uobičajeni oblik. Dijagnostikovana mi je autoimuna bolest poznata kao “Hašimoto sindrom”. Sa tim stanjem može se normalno funkcionisati, samo je potrebno voditi što zdraviji način života.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

00:34

Novak Đoković slavi Novu godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja