KOMŠIJE ŠOKIRANE ZBOG SMRTI VOLJENKE! Svi je pamte kao srećnu i dobru ženu: Mislim da nikada ne bi uradila sebi tako nešto
Foto: Printskrin / You Tube

priznaju da su zatečene vešću

KOMŠIJE ŠOKIRANE ZBOG SMRTI VOLJENKE! Svi je pamte kao srećnu i dobru ženu: Mislim da nikada ne bi uradila sebi tako nešto

Stars -

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Voljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, a njene komšije u Beogradu priznaju da su zatečene vešću.

Voljenka Ilić
foto: Youtube/Happy TV

- Znam Voljenku, mislim da nikada ne bi uradila sebi tako nešto. Ona dugo ne živi ovde, ovde joj sestra živi. Baš sam juče videla njenu sestričinu kako se igra ovde u parku sa mojim detetom, nije nam ništa rekla. Ja Voljenku znam površno i znam da je sredila život lepo, ne razumem šta se desilo. Zatečena sam zaista - rekla je komšinica iz zgrade u kojoj živi sestra Voljenke Ilić i gde je bivša rijaliti učesnica nekada živela.

Voljenka Ilić
foto: Youtube/Happy TV

- Upravo sam pročitala u vestima. Voljenka i ja nismo bile bliske, popričale smo usputno dva puta, ali mi je baš žao. Nekada je živela iznad mene u zgradi, pa se odselila sa dečkom. Od njene sestre sam čula da dobro živi, ima para, uživa… Eto, pare ne obezbeđuju sreću. Čudno mi je što njihovi rođaci nisu ništa rekli nikome, oni su dobri ljudi, imaju ćerkicu od oko 7 godina koja se igra sa mojim sinom, dobro je dete, i majka (Voljenkuna sestra) je dobra, nikad nisam čula nešto loše za nju. Ko zna šta se Voljenki dešavalo tako daleko od svih, ako se svađala sa dečkom nije imala gde da se vrati, bila je sama u tuđini - rekla nam je druga komšinica.

Telo Voljenke Ilić je otkriveno u bazenu u njenom domu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, piše "Dominikan tudej".

Voljenka Ilić
foto: Screenshot

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenjem.

Iako je slučaj u početku tretiran kao moguće samoubistvo, policija ipak ne isključuje da se možda nešto drugo dogodilo.

Trenutno se sprovodi detaljna istraga.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja