PRVA FOTOGRAFIJA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NAKON OPERACIJE! Voditeljka podelila sliku iz kreveta, evo kako protiče oporavak! (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić

ZADOVOLJNA

PRVA FOTOGRAFIJA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NAKON OPERACIJE! Voditeljka podelila sliku iz kreveta, evo kako protiče oporavak! (VIDEO)

Stars -

Dušica Jakovljević mesecima unazad imala je problema sa sinusima i devijacijom nosa, ali na svu sreću njenim mukama došao je kraj. Voditeljka je nedavno primljena u bolnicu, gde je po peti put operisala devijaciju, ali je takođe uradila i estetsku korekciju.

Dušica Jakovljević
foto: Kurir televizija

S obzirom da je prošlo sve u najboljem redu, voditeljka je napustila bolničku postelju i uputila se svom domu.

- Dobro sam. Srećna sam što se sve završilo, postoje stvari koje sam dodala. Operacija je protekla dobro, anestezija je bila super, plašila sam se buđenja najviše. Zategla sam podbradak i ruke. Ja vrlo transparentno sve radim, žene ne treba da budu osuđivane. Namerno razbijam predrasude, svako radi šta hoće. Uradila sam malo i nos - rekla je ona.

Dušica Jakovljević
foto: Zorana Jevtić

Nakon nekoliko dana oporavka, prvi put na Instagramu objavila je fotografiju posle operacije.

Dušica Jakovljević
foto: Printskrin/Instagram

Voditelka na licu i dalje ima zavoje, a proces oporavka će trajati neko vreme. Ako je sudeći po slici, Dušica je jako zadovoljna onim što je uradila i strpljivo čeka prve rezultate.

Kurir.rs

Bonus video:

02:07

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ OTKRILA KAKO SU NA OPERACIJU REAGOVALA NJENA DECA: Bilo mi je muka od bolova, poslala sam im poruku...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track