"KOLEGINICE SU MI REKLE DA NOSIM ROLEKS MAKAR NEMALA ŠTA DA JEDEM!" Rada beži od estradnih trendova: Oblačim se za 2.000 dinara
Foto: Vladimir Vasic/ATAImages

NE ŽELI U KALUP

"KOLEGINICE SU MI REKLE DA NOSIM ROLEKS MAKAR NEMALA ŠTA DA JEDEM!" Rada beži od estradnih trendova: Oblačim se za 2.000 dinara

Stars -

Rada Manojlović ostala je ista kao na početku karijere. Iako je postala veoma poznata, nju slava nije promenila. I dalje je skromna, ne troši novac na skupu garderobu, ne bahati se i nije podlegla brojnim estradnim trendovima.

Rada Manojlović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

- Mnogi su podlegli pritisku okoline. I ja sam ga imala, meni su starije koleginice, velike zvezde govorile kako ne mogu takva da se pojavim na aerodromu ili emisiji, da moram da imam Šanel tašnu, Roleks sat, makar da nemam šta da jedem, pa neku bundu. Mnogi su rekli da moram silikone... Da se uklopim u kalup - kaže Rada koja se u jednoj emisiji pojavila u haljini koju joj je sestra naručila u jednom onlajn šopu.

- Ovo na meni je sa neke stranice poručeno, ne košta ni 2.000 dinara. Stvari ne nose mene, nego ja stvari, i meni je bitno kako se ja osećam - bila je iskrena pevačica koja priznaje da se iz inata nikada nije promenila zbog čega joj je danas drago.

Rada Manojlović
foto: Vladimir Vasic/ATAImages

- Ja sam čak i iz inata radila te stvari. Ne mogu ljudi da te vole samo zbog izgleda, ako te zavole zbog tvoje unutrašnjosti, ti ćeš trajati zauvek. Ja ne mogu da zamislim taj pritisak da ljude moram da pridobijam garderobom - ispričala je u emisiji „150 minuta".

Inače, Rada je nedavno napravila ozbiljne promene u svojoj karijeri, pa je rođenu sestru Maju Manojlović zaposlila kao svoju menadžerku.

Kurir/ Blic

Bonus video:

04:41

RADA MANOJLOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track