MILENA KAČAVENDA OBMANULA NACIJU?! Pričala da joj je verenik POGINUO, a sad se ispalila i postala predmet sprdnje: "Ja sam..."
Foto: PRINTSCREEN AMIG SHOW, Shutterstock

šok

MILENA KAČAVENDA OBMANULA NACIJU?! Pričala da joj je verenik POGINUO, a sad se ispalila i postala predmet sprdnje: "Ja sam..."

Stars -

Pre par meseci javnost je ostala zetečena vešću da je verenik Milene Kačavende, koja je u javnosti postala poznata kao kume bivše učesnice "Zadruge" Ane Ćurčić, nastradao u saobraćajnoj nesreći.

Upravo iz tog razloga, mnogi su bili zatečeni, kada je Kačavenda tokom jednog gostovanja, otkrila da je već duži period solo i da nema ljubavnog partnera, što se kosi sa pričom o pogibiji njenog verenika.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

- Nije lako biti sa jakom ženom, ako ti ja kažem da sam dve i po godine sama, a tek sam pre desetak dana dobila piće od muškarca - rekla je Milena, što je izazvalo zaprepašćenje kod auditorijuma, te su se ispod snimka nizali negativni komentari.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen

Podsetimo, Milena je o tragediji svog partnera obavestila tada javnost, a kao razlog što je taj nesrećan događaj krila samo za sebe, iznela je bizaran razlog.

- Šta da kažem, sa oduševljenjem sam čekala Đurđevdan, kupila sam venčanicu, ma sve je bilo sređeno i onda je sve u jednom trenu otkazano. Zbog Dana žalosti, sva veselja su bila otkazana, pa i moja svadba. Čekali smo novi termin, jer je sve bilo prebukirano i zauzeto. Samo pet dana kasnije, 11. maja, moj verenik je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Beču. Katastrofa šta mi se desilo. Eto to je moja sudbina - rekla je Kačavenda i objasnila zašto je sve vreme ćutala o tome.

Milena Kačavenda
foto: Printskrin/Instagram

- U prvi mah sam bila u stanju šoka. Onda se sve ovo dešavalo oko Ane u riajlitiju i svi su bili nekako preusmereni na nju i za moju svadbu me niko nije ni pitao. Svi su zaboravili da sam ja trebala da se udam. Eto tako je to ostalo u senci. Kakva godina iza mene. Od Aninog ulaska u "Zadrugu 6" je ludilo pa sve usput šta mi se desilo i šta se dešava. Znam koliko je Ana bila srećna kada je čula da se udajem, sada je mogla i ona kuma da mi bude, ali eto kada bude čula šta se desilo biće jako tužna - rekla je Milena tada.

Milena Kačavenda
foto: Kurir TV, ATAImages

Inače, Milena je već izvesni period na ratnoj nozi sa doskorašnjom prijateljicom, Anom, koju je sve vreme tokom trajanja rijalitija bezuslovno podržavala i bodrila. Ipak, Ćurčićeva je žestoko zamerila Mileni, na iznošenju informacija iz njenog života, koje su po rečima Ane, bile "lažne".

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

09:09

Aca Bulić, gospođa Mila i Milena Kačavenda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja