NAJVEĆI PORAZ BI MI BIO DA ZATRUDNIM PRE BRAKA: Barbara Bobak o ljubavi i partnerima "Punim prostoriju negativnom energijom"
Foto: Printscreen/Instagram

NAJVEĆI PORAZ BI MI BIO DA ZATRUDNIM PRE BRAKA: Barbara Bobak o ljubavi i partnerima "Punim prostoriju negativnom energijom"

Stars -

Barbara Bobak priznala je da ne bi volela da zatrudni pre nego što se uda, ali i da je kod nje predbračni ugovor obavezan.

Barbara Bobak
foto: Kurir tv

Barbara je jasno stavila do znanja budućem mladoženji koja su njena očekivanja, kao i da nema šanse da će ako je oženi doći do njene imovine:

- Verujem u predbračni ugovor, neće on meni ništa da otima. Super je poverenje u početku, divno, bajno i sjajno, ali kad padnu maske tad sve krene - istakla je ona.

Barbara je otkrila i kako bi se nosila sa činjenicom da je ostala trudna pre braka.

- Pa iskreno nisam razmišljala o deci pre braka. Uvek sam govorila, možda su mi moji isprali mozak, ali mislim da bi mi najveći poraz bio da zatrudnim pre braka. Ne zato što to osuđujem, već zato što bi u mojoj glavi to bilo veliko "ali". Da li sam ja ovo morala i da li sam htela tog čoveka da nije trudnoće, tako da pre braka ne bih volela - rekla je ona, pa otkrila kakva su njena očekivanja od partnera:

Barbara Bobak
foto: printscreen instagram

- Pa pre svega da razume ovaj posao, da bude dobar prema meni, da me ne maltretira psiho-fizički, da se poštujemo, i da dobijem zauzvrat ono što pružam - rekla je Barbara koja je otkrila i da li je ljubomorna u vezi.

Barbara Bobak
foto: Kurir televizija

- Nikada nisam bila, to može svaki moj bivši da potvrdi. Umem da budem i histerična i ovakva i onakva, ali ljubomorna ne. Ja sam jako veliki "kontrol frik" i ceo moj bio ritam jako je uticao na moj organizam, i često se dešava da ustanem na levu nogu i tako provedem ceo dan. Umem da nervoziram oko najbitnijih stvari, ili sam najdivnija na svetu ili sam sve suprotno od toga, ja sam takva - otkrila je ona.

- Kad sam neraspoložena ja punim prostoriju negativnom energijom, a kad sam raspoložena punim je pozitivnom. Ja imam neki uticaj na ljude, zato se i bavim ovim poslom, na bini moraš da zadržavaš poglede na sebi - istakla je pevačica.

Barbara Bobak
foto: Printscreen

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

02:00

BARBARA BOBAK O LJUBAVNOM ŽIVOTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track