BILA JE MUŠKO, A ONDA POSTALA NAJLEPŠI ŽENSKI TOP MODEL! Andreja danas ne liči na sebe, šokirala je svet ovom DRASTIČNOM promenom
Foto: Profimedia

da li se mnogo promenila?

BILA JE MUŠKO, A ONDA POSTALA NAJLEPŠI ŽENSKI TOP MODEL! Andreja danas ne liči na sebe, šokirala je svet ovom DRASTIČNOM promenom

Stars -

Andreja Pejić jedna je od najupešnijih modela sa ovih prostora koja je sarađivala sa mnogim poznatim imenima.

Ona je prvi transrodni model na naslovnici muškog magazina GQ, prva na naslovnici Voga, kao i mnogih drugih prestižnih modnih magazina, a bila je čak i muza Gotjea i Marka Džejkobsa.

Andreja Pejić
foto: Printscreen/Instagram

Devojka koja je rođena kao Andrej, od samog početka je znala da je drugačija, i bilo je samo pitanje vremena kada će dopusti "pravoj sebi" da izađe "na površinu".

Andreja je u svet modelinga ušla sa samo 16 godina, a pažnju svih privukla je najpre kao androgini model, noseći i muške i ženske komade.

Andreja Pejić
foto: Printscreen Instagram

U poslednje vreme retko se pojavljuje u javnosti, te su se mnogi pitali šta se sa njom dešava, a kako se čini po njenom Instagramu gde je prilično aktivna, uživa u životu punim plućima.

Andreja izgleda i nešto drugačije nego u vreme najveće slave, te je primetno da se malo i ugojila, ali svejedno zrači nestvarnom lepotom.

Andreja Pejić
foto: Printscreen Instagram

Ona je odlučila i da promeni profesiju, te osim modelinga sada se bavi i glumom. U svom prvencu "Daliland" igrala je ljubimicu Salvadora Dalija Amandu Lir, a mnogi su saglasni da bolju glumicu za ovaj film nisu mogli da izaberu.

Inače, zanimljivo je da se na promociji ovog filma Andreja pojavila u opancima i zanosoj dugoj haljini sa širokim rukavima, a njeno izdanje oduševilo je modne kritičare.

2014. godine promenila je pol, a gostujući u jednoj emisiji slavna manekenka otvoreno je progovorila o problemima sa kojima se suočavala, a potom i otkrila koji je bio njen najveći strah nakon što se odlučila na ovaj korak.

"Najviše sam se plašila kako će ljudi gledati na to. Često se to posmatra na trivijalan način, kao da sam to uradila zbog karijere".

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

01:03

Majke i snajke finale

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track