ANABELA I GAGI NE MOGU DA SE GLEDAJU OČIMA, A NEKADA JE SVE BILO DRUGAČIJE! Iscurila FOTKA sa venčanja, tada su OVAKO IZGLEDALI
Anabela i Gagi, Foto: Printscreen, Printscreen/Instagram

uspomene

ANABELA I GAGI NE MOGU DA SE GLEDAJU OČIMA, A NEKADA JE SVE BILO DRUGAČIJE! Iscurila FOTKA sa venčanja, tada su OVAKO IZGLEDALI

Stars -

Anabela i Gagi Đogani bili su jedan od napoznatijih parova estrade desvedesetih godina prošlog veka, a njihovu ljubav i brak okončali su 2009.godine.

Oni iz tog braka imaju ćerku Lunu i Ninu koje su takođe poznate širokim narodnim masama, a Anabela je nedavno pričala o neprijatnom iskustvu.

Oni iz tog braka imaju ćerku Lunu i Ninu koje su takođe poznate širokim narodnim masama
Oni iz tog braka imaju ćerku Lunu i Ninu koje su takođe poznate širokim narodnim masamafoto: Printscreen/Instagram

Nakon razvoda, popularni dvoja iz grupe Funky G nastavili su svoje, kako profesionalne tako i privatne puteve, pa je Anabela uplovila u novu romansu sa Andrejom, za kojeg se i udala, dok se o Gagijevom ljubavnom životu manje zna.

Ono što je oduševilo korisnike društvenih mreža je fotografija koja je isplivala na jednom Instagram profilu
Ono što je oduševilo korisnike društvenih mreža je fotografija koja je isplivala na jednom Instagram profilufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ono što je oduševilo korisnike društvenih mreža je fotografija koja je isplivala na jednom Instagram profilu koji objavljuje stare i retko viđene fotografije.

Na njoj možete videti kako su Anabela i Gagi izgledali na venčanju. Dok je ona bila u beloh haljini, sa dugačkim velo preko lica, Gagi je nosi jarko plavo odelo koje je za to vreme bilo jako popularno.

(Kurir / Pink)

Bonus video:

00:49

Anabela Atijas kao devojčica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track